PARTY NA MREŽNICI

Sanja Doležal otkrila detalje proslave svog 60. rođendana

28.05.2023 u 12:39

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu, kroz dvije objave, Sanja Doležal dala je naslutiti gdje je i kako proslavila s društvom svoj okrugli rođendan

Iako je 9. svibnja, dan kada je i službeno napunila 60 godina, Sanja Doležal provela daleko od Hrvatske, počastivši se rođendanskim putovanjem u Amsterdam, popularna pjevačica sada je odlučila napraviti party za ekipu.

U svojoj oazi uz rijeku Mrežnicu, gdje godinama provodi većinu vremena i puni baterije, organizirala je rođendansku proslavu, a to je pokazala i svom Instagram profilu.

Na kratkoj snimci vidi se drvena ljetna kuhinja, iz koje se pruža nevjerojatan pogled na smaragdnozelenu Mrežnicu, a koja je ukrašena zlatnim balonima u znaku brojeva 6 i 0, natpisima Happy Birthday, te je sve spremno za dolazak ekipe.

Koga je sve pozvala na proslavu svog okruglog rođendana, nije poznato, no jasno je kao dan da im je dobar provod zagarantiran.

POSVETA UMJETNIKU

Održana promocija najnovije knjige o Arsenu Dediću: Stigli su brojni prijatelji čuvene glazbene obitelji

Pogledaj galeriju

Ne sumnjamo da će tu biti i članovi njezine obitelji, s kojima je i proslavila rođendan u Amsterdamu, u koji je otputovala samo nekoliko dana nakon povratka s mini američke turneje.