ODLIČNO SE PROVODI

Sanja Doležal dobro raspoložena pozira s knjigom u ruci: 'Konačno malo odmora'

08.06.2022 u 15:05

Bionic
Reading

Pjevačica, (u novije vrijeme i glumica) i voditeljica u InMagazinu Nove TV napravila je predah od poslovnih obaveza te je otputovala u Englesku, točnije London. Naime, tamo živi njezina kći Lea Šarić koja studira na jazz akademiji

Sanja Doležal voli društvene mreže, posebice zato što može podijeliti fantastične trenutke iz svog privatnog dijela života, a u posljednje vrijeme je ondje postala nešto aktivnija. Sada je svima pokazala neke prizore iz grada kojeg obožava.

'Konačno malo odmora', glasio je opis na jednoj od fotografija na kojoj dobro raspoložena pozira u kafiću s knjigom u ruci. Mnogi su joj poželjli ugodan odmor i dobru zabavu. Među ostalim je pozirala i ispred namjenski izgrađenoj ABBA Areni u istočnom Londonu. 'Neki mašu kraljici, a ja spremna za ples', poručila je pjevačica.

Prije putovanja se odlučila na promjenu imidža, fotografirala se u zagrebačkoj zračnoj luci. Sudeći po komentarima mnogi su oduševljeni njenom kratkom kosom. Inače, Sanja osim kćeri ima i sina Luku koji je također studirao u inozemstvu i to u Nizozemskoj gdje je završio studij matematike.

  • +4
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL