emotivan dan

Deset godina bez svoje najveće ljubavi: Sanja Doležal obilježila godišnjicu smrti neprežaljenog supruga Nenada

03.05.2022 u 11:09

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica 2012. godine je ostala bez supruga Nenada Šarića Brade koji joj nije bio samo partner, već i kolega budući da su oboje nastupali u Novim Fosilima. I ove godine, na dan njegovog odlaska na društvenim mrežama postavila je nježnu objavu

Svake godine Sanja Doležal na društvenim mrežama 3. svibnja obilježi odlazak jedne od najvažnijih osoba u svojem životu, supruga Nenada Šarić, a tako je i ove godine. Izgubila ga je naglo, od posljedica moždanog udara.

Uz uokvirenu fotografiju voljenog supruga postavila je tek 'Neno 1947. - 2012.'. Podsjetimo, bubnjar i pjevačica Novih fosila živjeli su u skladnom braku osamnaest godina, a imaju i dvoje djece - sina Luku i kćer Leu.

'Kako prolazi vrijeme tako sve više shvaćam da sam uz sebe imala posebnog čovjeka. Nenu nikad neću zaboraviti, a tuga zbog njegovog odlaska nikad neće proći', izjavila je Sanja svojedobno.

Pjevačica i voditeljica nije dopustila tuzi da je slomi. Deset godina od odlaska supruga posvećena je poslu i djeci, pjeva, vodi rubirku u emisiji 'In Magazin', glumi u mjuziklima, a dosta vremena provodi i u svom drugom domu na Mrežnici.

  • +2
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL