UVIJEK POSEBNA

Sandra Perković se pohvalila novom frizurom i oduševila fanove: 'Jesi ti manekenka s modnih pista?'

11.10.2018 u 21:30

Bionic
Reading

Aktualna olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja nakon uspješne sezone uputila se na kratki odmor u Pariz pa je uživala na našoj obali, a zatim se, po povratku u Zagreb, odlučila i za beauty promjenu

Uoći večernjeg izlaska s prijateljima, Sandra Perković je otišla na uljepšavanje u svoj omiljeni frizerski salon. Kraća kosa i svijetli pramenovi pružili su joj potrebno osvježenje za novu sezonu. 'Sviđa li vam se moja nova frizura', napisala je pored fotografije a komplimenti su pljuštali: 'Sve ljepša i ljepša', 'Predivna ko' i uvik', 'Jesi ti neka discusqueen ili manekenka s modnih pista?'. Bilo je i onih koje je nova frizura - zbunila. 'Ja ne vidim razliku, ali lijepo je', komentirala je jedna od pratiteljica.

Sa svojim promjenama uvijek se pohvali na Instagramu na kojem je prati 111 tisuća obožavatelja. Zanosna Sandra dovela je figuru do savršenstva i sve više oduševljava ljepotom i pomno biranim modnim kombinacijama te dokazuje kako profesionalne sportašice itekako mogu biti stylish.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL