DRUŽENJE U SARAJEVU

Sandra Bagarić pokazala svoju mlađu sestru: Pogledajte koliko sliče

18.04.2023 u 10:24

Bionic
Reading

Operna diva, televizijska zvijezda i primadona Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija boravila je prije nekoliko dana u Mostaru, a skoknula je i do Sarajeva gdje je posjetila svoju obitelj. Na Facebooku je podijelila više fotografija tih dragocjenih dana i trenutaka

Članove obitelji mnogih slavnih osoba i nemamo priliku često vidjeti u javnosti, stoga nas oduševe kada objave fotografije, osobito sa svojim jednako zgodnim, ali manje poznatim sestrama.

Među njima je i Sandra Bagarić koja je ovih dana na društvenim mrežama objavila fotografije sa mlađom sestrom Sanjom Bagarić i nećakinjom Larom.

Sanja, koja jako nalikuje na stariju sestru, je glasnogovornica Međunarodnog aerodroma Sarajevo, a radila je i kao urednica i voditeljica informativnih emisija Federalne televizije. Osim Lare ima i sina Bornu.

Svojedobno je u razgovoru za Azru pričala o odgajanju djece kao 'najtežem poslu na svijetu'. 'Živimo u društvu koje se opasno sunovraćuje u svim segmentima, gdje nam djeca ginu na igralištima, gdje ih ubijaju u tramvajima, truju po vrtićima. Neko će reći da se takve stvari događaju svugdje na svijetu, ali ovdje je toliki nered u svim segmentima. Nemam više nikakve nade da bi mogao svanuti dan nakon kojeg će stvari krenuti nabolje', izjavila je.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, Sandra je s roditeljima i sestrom Sanjom napustila BiH, a iz doma su doslovce otišli s ručnom prtljagom, sretni što su živi i zdravi, na okupu.. Ranije je izjavila da je zahvalna roditeljima što su organizirali da se životi sestre i nje nastave što bezbolnije, što su traumu dolaska u novu sredinu učinili prihvatljivom.

'Bolno mi je bilo gledati ih kako se trude priskrbiti nam za normalan život. Ipak, duh Bosne je u meni, u svakoj mojoj rečenici, intonaciji, sočnosti jezika, beharu, intenzivnim okusima, muzici, humoru', poručila je tada.