dokaz su prave ljubavi

Sandra Bagarić proslavila važan dan: Pogledajte kako je izgledala u vrijeme kad je upoznala supruga

24.06.2023 u 08:10

Bionic
Reading

Jedna od najcjenjenijih opernih diva i glumica i njezin suprug pijanist Darko Domitrović mogu se pohvaliti s jednim od najskladnijih i najdugovječnijih brakova na javnoj sceni. U čovjeka svog života zaljubila se još dok je bila studentica

Sandra Bagarić je s 18 godina iz Bosne stigla u Zagrebu gdje je upisala Muzičku akademiju, a ondje je, neočekivano, pronašla ljubav svog života. Naime, njen suprug Darko Domitrović bio je profesor na akademiji. Kad ga je ugledala, kako je ranije ispričala pomislila je da će 'tom čovjeku roditi djecu', a ona je bila ta koja ga je i zaprosila.

Vjenčali su se 1997., nakon što je ona diplomirala, a pokazalo se da je njezin osjećaj 'na prvi pogled' bio točan jer njihova ljubav je s godinama sve jača. Operna diva je na društvenim mrežama zajedničkom fotografijom obilježila njihovu godišnjicu. '30 godina Ljubavi na današnji dan, ostali smo isti', poručila je.

Kao što se može vidjeti, ljepotica prodornog, vragolastog pogleda Sandra je jedna je od onih dama koja od svoje mladosti izgleda gotovo jednako. Vrijeme joj ne može ništa, njezina koža ne pokazuje znakove starenja.

Među ostalim je objavila je i rijetku obiteljsku fotografiju na kojoj su ona i njihovi sinovi Lovro i Marko.

Koji dan prije je raznježila fanove i prijatelje neodovoljivom fotografijom s mlađim sinom Lovrom na kojoj njih dvoje plešu na njegovoj maturalnoj večeri. 'Maturalni ples s mlađim sinom Lovrom. Srce mi ko kuća, ma šta kuća ko soliter', napisala je ne skrivajući ponos na svog mezimca.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL