događaj za pamćenje

Sandra Bagarić ne skriva sreću i ponos: 'Srce mi ko' kuća'

20.06.2023 u 23:10

Bionic
Reading

Naša operna diva i glumica voli sa svojim prijateljima i fanovima voli podijeliti doživljaje i crtice iz privatnog života na društvenim mrežama što se svaki put dočeka s posebnim veseljem. Ovog puta je imala poseban razlog za pokazati svoje radosne trenutke

'Ponosna majka na maturi mlađeg sina Lovre. Srce mi ko' kuća. Dragi sine, sretno koračaj u život, a mama, tata i brat će uvijek biti uz tebe', poručila je Sandra Bagarić u svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama.

Ranije je izjavila da svoje sinove neće sputavati u ispunjenju životnih ciljeva. Rekla je da svojim roditeljima daje orden za to što nikada nisu ubijali njezinu kreativnost, ideje i poglede na život te su je lagano i nenametljivo navigavali, uvijek prisutni bodrili je i hrabrili dajući mi na znanje da će uvijek biti uz nju kad joj to zatreba. Nisu joj nametali svoja iskustva i strahove te se nada da će jednoga dana i njezini sinovi moći o njoj reći isto.

Ponosna majka na maturi mlađeg sina Lovre. Srce mi ko kuca❤️ Dragi sine,sretno koracaj u zivot , a mama, tata i brat ce uvijek biti uz tebe.

Objavljuje Sandra BagarićUtorak, 20. lipnja 2023.

'Uživam u ulozi majke, jako puno o sebi učim kroz svoju djecu, slušam ih i osluškujem njihove potrebe, kreiram naše zajedničko vrijeme kvalitetno, grlim ih, udišem ih, oni su mi dali titulu mame', ispričala je za Večernji list. Podsjećamo, Sandra je već 26 godina u sretnom braku sa suprugom, poznatim pijanistom, Darkom Domitrovićem.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL