KAKVA FIGURA!

Samo pet mjeseci nakon rođenja četvrtog djeteta Blake Lively pozirala u bikiniju

28.07.2023 u 12:59

Bionic
Reading

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu Blake Lively raspametila je milijune obožavatelja diljem svijeta skinuvši se u crveni bikini, iako je prije samo pet mjeseci rodila četvrto dijete

Kada vidite njezinu najnoviju fotografiju u minijaturnom crvenom bikiniju, koju je objavila na svom službenom Instagram profilu, da ne znate, nikada ne bi ni pomislili da je Blake Lively prije samo pet mjeseci rodila četvrto dijete. Lijepa holivudska glumica pokazala je nevjerojatnu figuru, otkrivši koliko se brzo vratila u top formu.

35-godišnja Blake pokazala je vitak struk i zavidne trbušnjake, a fotografiju je u samo osam sati lajkalo više od 800 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta. 'Kako možeš imati četvero djece???', samo je jedan od tisuću i nešto komentara na račun njezinog nevjerojatno izgleda.

Na taj komentar je reagirala označivši svog osobnog trenera Dona Saladina te je duhovito napisala: 'Don Saladino je 'krivac'. Čekaj. Ne, nisam tako mislila. On nije otac moje djece. On je samo osoba koja mi pomaže da ponovno stanem u svoju odjeću. On je još bolja osoba i prijatelj nego samo trener, a to govori puno o njemu.'

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Betty Booze / Planet / Profimedia

Unatoč tome što je četvrto dijete s Ryanom Reynoldsom dobila prije pet mjeseci, Blake već radi punom parom. Ne samo da snima svoj novi film 'It Ends With Us', već radi i na promociji svog bezalkoholnog pića Betty Buzz.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević