četvrto dijete

Ryan Reynolds unovčio roditeljske muke, a shvatit će ih baš svaki roditelj

16.06.2023 u 15:01

Bionic
Reading

Vesela i simpatična obitelj Ryana Reynoldsa i Blake Lively od početka je godine bogatija za još jednog člana i poveću svotu novca. Glumački par poznat je po duhovitim crticama iz obiteljskog života, no o najmlađem članu obitelji zasad se ne zna puno

Ryan Reynolds na prvo mjesto uvijek stavlja obitelj, a nerijetko u svojim javnim govorima odaje počast supruzi Blake Lively koja čini njegov život boljim. Zajedno su sagradili pravi obiteljski dom, pametnim rukovođenjem biznisa ostvarili značajne prihode, a uspijevaju i odgajati čak četvero djece. Njihovu privatnost čuvaju koliko mogu, a ponosni otac nedavno je otkrio jedan detalj o najmlađem članu obitelji čije se ime još uvijek ne zna.

Dom poznatih glumaca ispunjen je dječjim glasićima, cikom i vikom otkako im se prije osam godina rodila prva kći James, a zatim i Inez i Betty. U veljači su dočekali i četvrto dijete, no još se uvijek ne zna ni spol ni ime. Ryan Reynolds šaljivo je priznao kako je njegov nedostatak sna kao oca četvero djece inspirirao njegovu novu seriju 'Priče za laku noć' otkrivši tako da muku muči s onime što pati brojne roditelje diljem svijeta - neuravnotežen san.

'Ideja za seriju napravljenu da svima pomogne da zaspu rodila se istog dana kad i moje četvrto dijete', našalio se glumac koji u zadnje vrijeme broji samo poslovne uspjehe.

Najnoviji projekt dolazi iz njegove vlastite produkcijske kuće 'Maximum Effort', a glumac nagovještava da je namijenjen podjednako za odrasle i djecu koji imaju problema s odlaskom u zemlju snova.

'Znaš najbolji dio priča? Sjećaš ih se. One ostaju s tobom', poručio je Reynolds.

BEZ DJECE

Vrijeme samo za njih: Dobro raspoloženi Blake Lively i Ryan Reynolds u šetnji

Pogledaj galeriju