KARIJERA POD UPITNIKOM

Otkriveno koliko je milijuna dolara izgubio Johnny Depp nakon što ga je Amber Heard optužila za obiteljsko nasilje

03.05.2022 u 14:31

Bionic
Reading

U tijeku je i dalje suđenje između bivših supružnika Amber Heard i Johnnyja Deppa. U novom svjedočenju glumčev dugogodišnji agent otkrio je koliko je milijuna izgubljeno zbog optužni za obiteljsko nasilje

Na novom saslušanju u višemilijunskoj parnici između Amber Heard i Johnnyja Deppa, svjedočio je Jack Whigham. Dugogodišnji je to Deppov agent iz agencije Creative Artists, koji je za glumca sklapao milijunske poslove u filmskoj industriji.

Whigham je ustanovio da je njegov klijent izgubio 22,5 milijuna dolara nakon što ga je bivša supruga u medijima optužila za zlostavljanje te mu ukaljala ugled u Hollywoodu.

Agent tvrdi kako je bio pred kraj pregovora za šesti nastavak franšize ‘Pirati s Kariba’ u kojoj je Depp imao glavnu ulogu. Za svoj je angažman u novom nastavku trebao dobiti 22,5 milijuna dolara, a sve je propalo kada je u prosincu 2018. Amber Heard prodala svoju priču o nasilju novinama Washington Post.

  • +6
Johnny Depp, Amber Heard Izvor: EPA / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Obrana je na saslušanju uložila prigovor kako o navedenom Whigham nema nikakvih dokaznih materijala, na što se agent složio kazavši: ‘Istina je, moram biti fer i priznati da nisam imao dokument u kojem mi je produkcijska kuća nudila 22,5 milijuna za Deppa’.

Pa ipak, dodao je da on neke poslove na početku sklapa usmeno te da je i ovdje bio takav slučaj. Na koncu je Disney odustao od Deppa te u svoj novi nastavak popularnog filma pozvao glumicu Margot Robbie.

Bez obzira na sve, Deppov filmski agent tvrdi da je bilo izazovno pronaći ulogu za njega nakon što je Heard pokrenula lavinu optužbama za zlostavljanje te prikazujući sebe žrtvom.

Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia