BROJNE VEZE

Johnny Depp samo je jedan u nizu: Ljubila je utjecajne djevojke i milijardera, a evo s kime je još Amber Heard bila u vezi

06.05.2022 u 16:59

Bionic
Reading

Trenutno je usred najskandaloznijeg sudskog procesa u posljednjih nekoliko desetljeća. Svakodnevno traje parnica u kojoj Amber Heard pokušava dokazati da je njezin bivši suprug Johnny Depp bio nasilnik tijekom njihova braka. Glumica je prije, a i nakon slavnog 'pirata' šarmirala brojne utjecajne muškarce, ali i žene

Prva veza sa ženom

Kada je tek postala popularno ime u Hollywoodu, glumica Amber Heard hodala je s fotografkinjom Tasyom van Ree. Njihova je veza započela 2008. te je bila toliko intenzivna da je holivudska glumica promijenila prezime te uzela ono svoje tadašnje djevojke.

Znakovito je to da je samo godinu poslije Heard uhićena zbog navodnog fizičkog nasilja nad Tasyom, a incident se dogodio u zračnoj luci Seattle. Mnogo godina kasnije o svemu se oglasila Van Ree kazavši da je sve to bio samo nesporazum.

‘Amber je optužena za incident u kojem su dvije osobe na poziciji moći pogrešno to protumačile i pretjerano senzacionalizirale’, rekla je Van Ree 2016. Bez obzira na obračun u zračnoj luci, Heard je s tamnokosom fotografkinjom hodala sve do 2012. godine, a onda su raskinule. Nakon prekida glumica je vratila svoje prezime Heard.

Amber upoznaje fatalnog Johnnyja Deppa te se odlučuje na brak

‘Znala sam tko je on, nisam bila obožavateljica njegova rada, nisam bila upoznata s njim, ali sam znala tko je on... Ja sam bezimena glumica, imala sam 22 godine, mislim... Bio je dvostruko stariji od mene, svjetski poznati glumac... Mislila sam da je to izvanredno’, riječi su Heard s jučerašnjeg svjedočenja u kojem se prisjetila kako je upoznala Deppa.

Upoznali su se 2011. tijekom audicije za film ‘Portorikanske noći: dnevnik opijanja’, a scene u kojima su snimali romansu dodatno su ih zbližile. Kasnije su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog. Te godine Johnny se rastao od tadašnje supruge Vanesse Paradis, s kojom ima dvoje djece.

‘Veza je počela intenzivno, nije postala intenzivna, uvijek je bila takva. Kad sam bila s njim, nisam razmišljala ispravno, bila sam jako zaljubljena’, rekla je u svom iskazu 36-godišnjakinja. Par se vjenčao 2015. godine na glumčevom privatnom otoku na Karibima, a već 2016. predali su papire za razvod, finaliziran godinu kasnije.

Ona je podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela nepomirljive razlike. Također, tada je prvi put javno optužila Johnnyja za obiteljsko nasilje. On je negirao te optužbe. Bez obzira na to što je razvod finaliziran, oboje su se nastavili javno prepirati oko svoje turbulentne veze.

Trenutno pratimo njihovu sudsku trakavicu u kojoj se Depp brani od optužbi za zlostavljanje te prebacuje lopticu na svoju bivšu suprugu, navodeći kako je upravo ona ta koja je bila nasilna.

Veza s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu

Na sudu se ovih dana spominje i romansa Amber Heard s Elonom Muskom. Bivši suprug optužuje je da je ljubovala s Muskom još dok nisu bili rastavljeni, ali glumica se odlučno brani. Isto vrijedi za Muska, a razveo se od tadašnje supruge Talulah Riley 2016.

Šef Tesle bio je u vezi s fatalnom glumicom svega nekoliko mjeseci, a prekinuli su u kolovozu 2017. Svega pet mjeseci poslije ponovno su bili zajedno. Međutim u veljači 2018. par je konačno prekinuo navodeći pogrešan tajming kao glavnog krivca za krah.

Neimenovani izvor za Page Six rekao je tada da je Musk okončao vezu, a ona se složila s time vidjevši da njihova ljubav nema budućnost.

Pala je i na dobro poznatog zavodnika mnogih modela, glumica i pjevačica Vitu Schnabela

Heard je samo tri mjeseca nakon prekida s Muskom nakratko pronašla sreću s bogatim nasljednikom Vitom Schnabelom, javnosti itekako poznatim zbog svojih veza s brojnim zvijezdama. Ljubio je tako Heidi Klum, Irinu Shayk, Demi Moore i Elle Macpherson. Veza s Heard nije uspjela zbog daljine. Dok je ona stalno pozicionirana u Los Angelesu, s povremenim snimanjima u Europi, Vito živi i radi u New Yorku, u kojem ima umjetničku galeriju.

Hodala je s Andrésom Muschiettijem

U svibnju 2019. Heard je prvi put fotografirana u javnosti s novim dečkom, argentinskim redateljem Andrésom Muschiettijem. O njihovoj se vezi ne zna mnogo u javnosti jer su se držali podalje od medija, ali poznato je da su prekinuli krajem te godine.

Zadnja veza s glumicom Biancom Butti

Nakon godina ljubavnih pokušaja s muškarcima, početkom 2020. Heard se ponovno okrenula ženama. Prohodala je s pet godina starijom glumicom, producenticom i dekoraterkom seta Biancom Butti. Ona je na Instagramu postala poznata po tome što je odlučila s javnošću podijeliti sve detalje svoje teške i mukotrpne borbe s rakom dojke, s kojim se bori sada već drugi put, ali i pokretanjem stranice GoFundMe kako bi sakupila prijeko potreban novac za liječenje.

I ovoj vezi presudila je udaljenost, kako navode strani mediji. Djevojke su prekinule u prosincu 2021. nakon što su nekoliko mjeseci provele na različitim adresama. Heard je tako snimala u Londonu, a Bianca u LA-u.

  • +6
Amber Heard i njezine ljubavi Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia