SUZANNE SOMERS

Samo dan prije 77. rođendana životnu bitku izgubila je poznata američka glumica

16.10.2023 u 08:30

Bionic
Reading

Uz seriju 'Korak po korak', koja je pratila spajanje dviju obitelji i njihove dogodovštine, odrastale su generacije 90-ih godina prošlog stoljeća, a Suzanne Somers, glavnu glumicu u istoj, mnogi su i desetljećima kasnije povezivali upravo s tom ulogom

Kako je u službenoj objavi za medije potvrdio u ime glumičine obitelji njezin publicist Couri Hay, samo dan prije svog 77. rođendana preminula je glumica koja se proslavila ulogama u serijama 'Korak po korak' i 'Tri cimera'.

'Suzanne Somers preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. listopada. Preživjela je agresivan oblik raka dojke prije više od 23 godine', stoji u izjavi.

76-godišnja Suzanne ne samo da je bila glumica, već je bila i jedna od napoznatijih televizijskih voditeljica fitnessa, a u trenutku smrti uz nju su bili suprug Alan i sin Bruce s obitelji.

'Njezina se obitelj okupila na proslavi njezina 77. rođendanda 16. listopada. Umjesto toga, proslavili su njezin neobičan život, ali i zahvalili milijunima njezinih obožavatelja i sljedbenika koji su je jako voljeli', stoji u priopćenju.

Kako je sama otkrila u srpnju, nakon 'mirnih godina', u srpnju se karcinom dojke ponovno vratio, a ovoga puta bitku nije dobila.

  • +4
Suzanne Somers Izvor: Profimedia / Autor: ABC / Zuma Press / Profimedia

'Otkako sam odustna s posla, mnoge je od vas zanimalo više detalja o mom zdravlju. Kao što znate, prije dva desetljeća imala sam rak dojke, i tu i tamo on se opet ponovi, a ja se i dalje borim s tim. Ovo nije ništa novo za mene. Znam kako obući svoju borbenu opremu, jer ja sam borac', izjavila je samo četiri mjeseca prije smrti Suzanne Somers.