ŠAMAN DUREK

Šaman i spiritualni vođa bogatih i slavnih progovorio o svojoj ljubavnoj vezi s norveškom princezom

15.11.2019 u 14:30

Bionic
Reading

Otkako su u svibnju objavili da su u ljubavnoj vezi, ne prestaje interes javnosti o životu poznatog šamana Dureka i norveške princeze Marte Louise, a spiritualni vođa, kojem vjeruje i Gwyneth Paltrow, sada je otkrio detalje svoje velike ljubavi

Šaman Durek, spiritualni vođa zvijezdi poput Gwyneth Paltrow i Nine Dobrev, od svibnja je i službeno u ljubavnoj vezi s norveškom princezom Martom Louise, a vijest o istoj dobrano je uzburkala javnost, osobito onu u Norveškoj.

U otvorenom intervjuu za magazin People šaman Durek je sasvim iskreno progovorio o svojoj nekonvencionalnoj ljubavi s pripadnicom kraljevske obitelji.

'Na istoj smo valnoj dužini; dijelimo jednaku ljubav za ovaj planet, a to vrijedi više od ičega', otkrio je 48-godišnji šaman Durek govoreći o svojoj ljubavi Marti Louise, koja je inače bila četvrta u nizu za norvešku krunu, otkrivši kako su ih spojili zajednički prijatelji.

'Prišla mi je i rekla: 'Sjećam te se, znam ja tko si ti', a ja sam joj rekao da se znamo jako, jako dugo. Jednostavno je to izašlo iz mojih usta', rekao je Durek, ponovno naglasivši kako su njih dvoje već bili zajedno, dapače živjeli su zajedno u prošlom životu i to u Egiptu.

Šaman Durek i norveška princeza Marta Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Kada smo zajedno, ponekad ju gledam i vidim drugo lice, a isto je njoj kada pogleda mene. Imam ta sjećanja na naš život u Egiptu, ona je bila moja kraljica, a ja sam bio faraon.'

Inače, iz bivšeg braka s Arijem Behnom, princeza Marta Louise ima tri kćeri, a od samog početka veze sa šamanom dala je svima jasno do znanja da je to njezin privatni život i da nikome neće dopustiti da je osuđuje ili govori što treba ili ne treba učiniti.