FINANCIJSKI NEOVISNA

Salma Hayek zlobnicima začepila usta: 'Svi su govorili da sam se udala za njega zbog novca, a ja sam pustila da misle što žele'

17.02.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Brak Salme Hayek i njezinog supruga, milijardera Françoisa-Henrija Pinaulta, često je bio predmet ružnih komentara s kojima se lijepa glumica nije pretjerano zamarala. Sad se napokon odlučila zlobnicima zauvijek začepiti usta

'Slike vam ne mogu otkriti njegovu čaroliju. Učinio me je puno boljom osobom i omogućio mi da rastem na tako dobar, zdrav način. Kad sam se udala, svi su govorili da je to dogovoreni brak i da sam se udala za njega zbog novca, a ja sam pustila da misle što žele. Petnaest godina smo zajedno, a naša je ljubav i dalje snažna pa se čak više i ne uvrijedim', rekla je 54-godišnja Hayek o svom supružniku u podcastu 'Armchair Expert' Daxa Sheparda u ponedjeljak.

Pinault je izvršni direktor tvrtke Kering, koja je vlasnik luksuznih marki poput Guccija i Alexandera McQueena, a bogatstvo mu se procjenjuje na 7 milijardi dolara. Hayek je svjesna da ono nosi razne stigme i priznaje da je to posljednja stvar s kojom je željela biti povezana.

Izlasci s bogatim muškarcima, objasnila je Hayek, nisu bili njen film, a u odnos s François-Henrijem ušla je s predrasudama koje je on potpuno rastopio.

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jedino što je smeta su trolovi koji kritiziraju lik 58-godišnjeg Francuza.

'To za mene nije samo uvreda. Nisam samo ja ta koju se osuđuje... a ne mogu čak ni zamisliti kakva je radost to ljudsko biće', kaže Hayek o svom suprugu, s kojim je 2007. godine dobila kćer Valentinu.

U razgovoru za časopis Allure 2015. godine, Hayek je rekla da joj je financijska neovisnost o suprugu bila korisna za brak.

'U životu sam odabrala stav da su troškovi koje sam imala prije braka moji troškovi, a on mi je rekao da zna i da se zbog toga želi sa mnom oženiti. Možda i tome možemo djelomično pripisati što sve u mom braku izvrsno funkcionira. Još uvijek sam neovisna, a njemu se to sviđa i jako me cijeni zbog toga', otkrila je Hayek.

Nakon rođenja njihove kćeri Hayek je razmišljala o odustajanju od showbiz karijere, ali suprug ju je ohrabrio lijepim riječima i snažno podržao njen povratak.

'Ne želim biti lišen tvog rada. I ja to želim gledati. A svijet još nije vidio najbolje od tebe. Dakle, ne možeš prestati', prisjetila se za Allure suprugovih riječi i dodala kako je François-Henri bio u pravu.