NOVI PROJEKT

Salma Hayek vraća se u Hrvatsku: Snimat će film s Owenom Wilsonom

22.06.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Salma Hayek nakon što se sjajno provela na setu filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' sa Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom koji se u travnju i svibnju snimao na lokacijama u Hrvatskoj, ponovno će poslovno posjetiti Lijepu našu

Kako je najavljeno, redatelj Mike Cahill režirat će znanstveno-fantastični film pod nazivom 'Bliss', novi projekt Amazon Studios i Endgame Entertainmenta.

U glavnim ulogama su svima poznata glumačka imena Salma Hayek i Owen Wilson kojeg smo gledali u filmovima poput 'Marley i ja', 'Zoolander', 'Ponoć u Parizu', 'Šangajski vitezovi' ili 'Pripravnici'.

Cahill ('I Origins', 'Another Earth') potpisuje režiju ovog zanimljivog projekta koji će se osim u Los Angelesu, kako je objavio Hollywood Reporter, snimati i u Hrvatskoj.

Wilson igra Grega, nedavno razvedenog muškarca čiji se život iz temelja promijeni kad upozna neobičnu Isabel koja živi na ulici i uvjerena je kako svijet u kojem živimo nije stvaran.

Isabel vjeruje kako današnji svijet prepun sukoba, nesreće, bolesti i siromaštva je zapravo samo simulacija unutar idealnog svijeta u kojem vlada sreća i blagostanje. Iako je isprva skeptičan, Greg počinje vjerovati karizmatičnoj Isabel.

Producent filma je James D. Stern, a ekskluzivni producenti bit će Lucas Smith i Marsha Swinton.

  • +6
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Mike Cahill je briljantan filmaš s nevjerojatnom talentom za pripovijedanje', rekao je Ted Hope iz Amazon Studiosa.

  • +9
Salma Hayek i Francois Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, zanosnu glumicu meksičkih korijena početkom iduće godine vidjet ćemo u društvu Tiffany Haddish i Rose Byrne u komediji 'Limited Partners'.