Francois Henri Pinault

Salma Hayek danas uživa u bračnoj sreći, a suprugova afera s Lindom Evangelistom umalo je sve uništila

15.02.2018 u 09:56

Bionic
Reading

Zaboraviti na godišnjicu braka ne mogu zasigurno holivudska glumica Salma Hayek i francuski milijarder i vlasnik modnog carstva Kering, Francois Henri Pinault, koji su se vjenčali na samo Valentinovo, 14. veljače 2009. godine u Parizu. Njihov brak obilježila je i njegova kratkotrajna veza sa supermodelom 90-ih Lindom Evangelistom, s kojom je dobio i sina

Upravo na Valentinovo 2009. godine u Parizu bračne zavjete izmijenili su glumica Salma Hayek i Francois Henri Pinault, francuski milijarder i vlasnik modnog carstva Kering, u čijem se vlasništvu nalaze neki od najpoznatijih svjetskih brendova. Dva mjeseca kasnije obnovili su zavjete ispred 150 članova obitelji i prijatelja na raskošnoj ceremoniji u Veneciji.

Na današnji dan slave devet godina braka, a iako se čini kao idealan, on to i nije uvijek bio. Slavna meksička glumica, kojoj je uspjelo postići zavidnu karijeru u Hollywoodu, u Pinaulta se zaljubila u trenutku kada je mislila da više nikada neće biti sretna u ljubavi.

  • +9
Salma Hayek i Francois Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Razvedeni Francois Henri Pinault upravo je negdje u to vrijeme okončao vezu sa supermodelom 90-ih Lindom Evangelistom, koja je ostala sama i u drugom stanju. Kada je rodila, Pinault je zanijekao da je dijete njegovo, a kasnije je ipak otkrio medijima kako je znao da mu je on otac te da je čak tražio od Evangeliste da abortira.

Augustin James Evangelista rođen je u listopadu 2006. godine, a Pinault nije želio službeno ga priznati, niti plaćati alimentaciju ili bilo kakve troškove. Razlog za to što se toliko silno trudio udaljiti od nje bio je taj što je negdje u to vrijeme započeo vezu sa Salmom Hayek, koja je nekoliko mjeseci nakon rođenja njegovog sina također ostala trudna. No ovoga puta on nije krio sreću zbog toga.

Stoga je zamolio Lindu Evangelistu da odgodi proces priznavanja očinstva zbog komplikacija u Salminoj trudnoći. Naime liječnici su prognozirali da  glumica nosi dijete s Downovim sindromom, što se na kraju pokazalo neistinitim. U rujnu 2007. u Los Angelesu rodila je djevojčicu koju su nazvali Valentina Paloma Pinault.

U kojem je trenu i od koga Salma doznala za Lindu Evangelistu i izvanbračno dijete svog supruga, nije poznato, no upravo je to utjecalo na njihovu vezu, koju je glumica prekinula u srpnju 2008. godine i vratila se u Hollywood.

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pinault je ipak shvatio kako je Salma ona prava te je učinio sve da je vrati. Kupio je luksuznu vilu u Los Angelesu i prepisao je na malenu Valentinu, a potom je Salmu i zaprosio i oženio.

Sve to zamjerila mu je Evangelista te se obratila sudu kako bi od Pinaulta dobila novac namijenjen sinu. U ružnoj parnici Linda je tvrdila kako i njezin Augie zaslužuje lifestyle kakav ima njegova polusestra Valentina. Stoga je zatražila alimentaciju od 46 tisuća dolara mjesečno sve dok ne napuni 21 godinu.

  • +10
Linda Evangelista Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sam Pinault na sudu je priznao da ne zna koliko je potrošio na sina, niti što mu je posljednje poklonio. 'Kupio sam mu poklon za Božić preko interneta. Bilo je to nešto za sviranje. Kupio sam mu i poklon za rođendan...', no što mu je točno kupio, nije se mogao sjetiti.

Na sreću po dijete, par, koji je bio u vezi tek četiri mjeseca, na kraju se ipak uspio dogovoriti, no detalji su ostali tajna. Pinault je priznao sina i plaća alimentaciju za njega, a sretna i zadovoljna je i njegova supruga Salma Hayek te njihova kći Valentina.