LJUBAVI NEMA KRAJA

Novo vjenčanje Salme Hayek: Romantična ceremonija na pješčanoj plaži

29.08.2018 u 15:15

Bionic
Reading

Milijarder François-Henri Pinault iznenadio je svoju suprugu, slavnu holivudsku zvijezdu, ceremonijom na kojoj su treći put obnovili zavjete. Salma Hayek blistala je od sreće, a svoje nezaboravne trenutke nije zaboravila podijeliti i s obožavateljima na društvenoj mreži

'Ljeto je pri kraju, a najbolji trenutak bio je kad mi je suprug organizirao obnovu zavjeta. Nisam odjenula vjenčanicu jer mi je rekao da me vodi u spa', napisala je Salma Hayek pored idiličnih fotografija s pješčane plaže na kojoj se odvijala njezina svečanost ljubavi. Holivudska glumica odjenula je običnu ljetnu pamučnu ružičastu haljinu i obula japanke, a oko vrata nosila je vijenac od cvijeća.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Salma i njezin suprug François-Henri uspjeli su teške dane preboljeti bez većih posljedica. Kad je upoznao slavnu glumicu, vlasnik modnog carstva Kering okončavao je vezu sa supermodelom 90-ih Lindom Evangelistom, koja je ostala u drugom stanju. Nakon što je rodila sina Augustina, Pinault je zanijekao da je dijete njegovo, no kasnije je ipak priznao kako je znao da mu je on otac. Salma je doznavši za tu aferu prekinula vezu 2008. godine i vratila se u Hollywood, ali je François-Henri Pinault napravio sve da je vrati u svoj život. Danas su ti dani očito daleko iza njih.

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia