11 godina bračne sreće

Salma Hayek sve je ganula emotivnom posvetom suprugu: 'Ti si moja snaga, moja inspiracija i moj dom'

20.11.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Kako bi ovog četvrtka prigodno proslavila Međunarodni dan muškaraca, meksička glumačka diva Salma Hayek sa svojim vjernim obožavateljima na Instagramu podijelila je jednu od rijetkih obiteljskih fotografija

Svoju objavu na Instagramu u povodu Međunarodnog dana muškaraca, Hayek je posvetila svom suprugu, Francuzu François-Henriju Pinaultu podijelivši fotografiju na kojoj s njihovom kćeri Valentinom Palomom sjedi na njegovim ramenima u bazenu.

U braku s izvršnim direktorom modne grupacije Kering, koja u svom vlasništvu ima brojne renomirane dizajnerske brendove, Hayek je punih 11 godina, a njihova kćer ovog je rujna proslavila 13. rođendan.

Poput kćeri, slavna 54- godišnja meksička glumica na fotografiji je nosila ružičasti kupaći kostim ispod fotografije napisavši: 'Nikada u svojim najvećim snovima ne bih mogla zamisliti da ću dijeliti život s tako divnom osobom. Ti si moja snaga, moja inspiracija i moj dom'.

  • +16
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju ljubavnu priču Hayek je sa izvršnim direktorom modne grupacije Kering započela 2006. godine na jednoj gala večeri u Italiji. Godinu dana kasnije svoju vezu okrunili su zarukama, a u isto vrijeme glumica je obznanila javnosti kako očekuje svoje prvo dijete, kćer imena Valentina.