ODUŠEVILA FANOVE

Ona kao da ne stari: Nakon više od 20 godina Salma Hayek ponovno pozira u smeđem kostimu

21.09.2020 u 20:48

Bionic
Reading

Da su godine samo broj za 54- godišnju meksičku glumicu Salmu Hayek, svojim vjernim obožavateljima na Instagramu potvrdila je rekreiravši svoje izdanje u kupaćem kostimu iz 1999. godine

Zvijezda kultnih filmova 'Od sumraka do zore' i 'Desperado', godine 1999. nastupila je ulozi zaštitnog lica modne linije kupaćih kostima s potpisom švedskog high street brenda H&M, a fotografije iz navedene modne kampanje sada je odlučila ponovno oživiti njihovom objavom na Instagramu.

U spomenutoj kampanji snimljenoj za švedskog modnog diva, meksička zvijezda viđena je u seksi modelu smeđeg bikinija, a potaknuta navedenim fotografijama, pozu iz jedne od njih u 51. godini odlučila je rekreirati, pritom zablistavši u jednodijelnom modelu smeđeg kupaćeg kostima.

'Prošo je više od 20 godina od fotografija koje sam prethodno objavila', napisala je Hayek uz frišku fotografiju na Instagramu na kojoj leži na boku naslonjena na dasci za skakanje u bazen.

Ranije ovog mjeseca, glumica je proslavila 54. rođendan počastivši fanove fotografijom u kupaćem kostimu, a kao i tada, Salma si je i novom objavom u ljetnoj uniformi priskrbila mnoštvo komplimenata fanova i kolega iz showbiz industrije, koji se nisu libili pohvaliti njezin besprijekoran izgled.

Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: C3396 / MEGA / Mega Agency / Profimedia