ZGODNA ŽENA

Sada znamo od koga je naslijedila ljepotu i šarm: Iva Šarić na Instagramu se hvali svojom mamom

26.11.2020 u 09:01

Bionic
Reading

Nakon Ive Jerković, Maje Šuput i Ane Ivanović još se jedna javnosti poznata ljepotica pohvalila svojom zgodnom mamom. Nekadašnja manekenka Iva Šarić pokazala nam je svoju majku, od koje je očito naslijedila ljepotu

Povodom rođendana, koji je obilježila u srijedu, Iva Šarić svojoj je majci Vesni posvetila mnogo prostora na društvenim mrežama.

Tom je prigodom naša bivša manekenka i model pokazala neke od privatnih fotografija s voljenom majkom, a fanovi su brzo ostali zapanjeni mladolikim i sjajnim izgledom njezine majke Vesne.

Majka Ive Šarić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

'Živjela ti nama', poručila je Iva ispod fotografije na kojoj ona i mama nazdravljaju te dodala da ju jako voli. Osim toga, mamu je pokazala u ljetnom izdanju, kada na sebi ima kupaći kostim i pareo, a do izražaja dolazi njezina sjajna figura.

Gospođa Šarić izgleda baš poput modela, a sada je svima jasno od koga je Iva 'pokupila' tako dobre gene.

  • +3
Iva Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

'Družim se s mladima, to je tajna dobrog izgleda', našalila se jednom prilikom u razgovoru s medijima Ivina mama, a tada nije željela otkriti svoje godine.

Naša bivša manekenka isto tako otkrila je da je s mamom znala otići u izlaske. 'Znale smo zajedno ići u disko, ali sad nemam vremena zbog studija’, govorila je prije deset godina.