ukrala je sve poglede

Iva Šarić izgleda kao milijun dolara u dugoj zlatnoj haljini

25.09.2019 u 23:17

Bionic
Reading

Diplomirana ekonomistica i bivša manekenka koja slovi za jednu od najljepših Hrvatica pojavila se u srijedu navečer na predstavljanju zagrebačke zlatarnice. Iva Šarić pucala je od seksepila u kreaciji u kojoj je sve očarala svojom pojavom

Jedna od naših najljepših manekenki i žena nogometaša, uvijek oduševljava svojim modnim izričajem, a ni ovoga puta nije podbacila. Iva Šarić stigla je na promociju koju je vodila u dugoj svjetlucavoj zlatnoj haljini s dubokim dekolteom i prorezom koji je otkrivao noge. Svojim izdanjem pohvalila se na Instagramu, a kao i svaki put do sada dobila je mnoštvo komplimenata.

'Ne volim shopping. Kupujem u većini slučajeva online. Hodanje po dućanima je za mene gubljenje vremena kojeg ionako nikada nemam. Tako da kad kupujem uvijek je to navečer iz kreveta preko interneta', izjavila je ranije za Gloriu.

Iva Šarić mnogima je poznata i zbog braka s nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima dva sina - Carlosa i Leona. Podsjetimo, zanosna brineta nogometaša je osvojila 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je tada imala 19, a Jerko 32 godine. O njihovu se razvodu počelo pisati 2017. godine, no samozatajni par tek je u ožujku 2018. godine priznao da su se razišli.

Bivša manekenka od tad se još više posvetila majčinskim obvezama, ali i novim brojnim poslovnim angažmanima.

View this post on Instagram

shooting shooting shooting shooting 🥳

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric) on