IVANA VUKADIN

Sada znamo kako izgleda sestra mnogima omiljenog chefa Vukija

29.09.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Jedan od trojice članova žirija popularnog kulinarskog showa Masterchef, Stjepan Vukadin, na svom se Instagramu pohvalio velikim uspjehom svoje sestre Ivane

Ovih se dana naveliko slavilo u obitelji jednog od trojice članova žirija popularnog kulinarskog showa MasterChef, Stjepana Vukadina. Naime, kako je otkrio sam Vuki, kako ga mnogi zovu, na svom Instagram profilu, njegova sestra Ivana je diplomirala.

'Bravo sis!', napisao je uz emotikon srca Stjepan Vukadin na selfi fotografiji na kojoj ponosno pozira sa sestrom ispred fakulteta, dok Ivana drži diplomu i buket cvijeća u ružičastom papiru, baš u boji u kakvoj je bio i njezin sako.

Iako svoj privatni život pokušava sačuvati od znatiželjne javnosti, svojim obožavateljima ipak katkad pruži barem maleni uvid u isti. I dok je do sada najviše prostora dobivao njegov maleni nasljednik, sinčić Gabriel, ovoga je puta 'svojih pet minuta' dobila i sestra Ivana, i to, moramo se složiti, sasvim opravdano.

  • +5
Stjepan Vukadin - Masterchef Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Inače, Stjepan Vukadin svoje slobodno vrijeme, osim u kuhinji i sa suprugom Katarinom i sinčićem Gabrielom, najčešće provodi vozeći se na motoru.

'Taj osjećaj koji mi motor pruža. Opuštenost i povezanost s prirodom, a opet u drugu ruku adrenalin. Svaki slobodan trenutak kada sam u mogućnosti odvajam za vožnju motorom s ekipom, naravno uz svakodnevne vožnje na posao, s posla itd', rekao je svojedobno za Dnevnik.hr Vukadin.