SVE ZBOG FOTOGRAFIJA

Chefu Stjepanu Vukadinu poručili da umjesto u kuhinju može na modne piste

15.09.2023 u 10:33

Bionic
Reading

Najnovija objava Masterchefovog člana žirija Stjepana Vukadina na Instagramu oduševila je njegove najvjernije pratitelje koji su mu poručili da bez problema može biti maneken

Jedan od trojice članova žirija popularnog kulinarskog showa Masterchef, Stjepan Vukadin, objavio je na svom Instagram profilu fotke u kojoj, poput pravog manekena, pozira u sakou i trapericama i sa sunčanim naočalama. Upravo zbog tih fotografija pratitelji su mu poručili da mu mjesto nije samo u kuhinji.

Fotografije su snimljene 'u hodu', a omiljeni Vuki sve je odradio besprijekorno, ozbiljna lica. Na Instagramu ga prati gotovo 50 tisuća obožavatelja, stoga ne čudi da su se ubrzo krenuli nizati komentari, ali i 'lajkovi'.

'Kuhar i maneken', 'Ne, to nije naš kuhar, to je maneken', 'To je naš Dalmatinac, čovjek i po', 'Maneken koji pravi poze izazova i zavođenja', 'Kakav gospodin'....samo su neki od brojnih ostavljenih komentara.

  • +5
Stjepan Vukadin - Masterchef Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Inače mnogima najomiljeniji član žirija veliki je zaljubljenik u motore, što smo mogli vidjeti i u prošloj sezoni kada se na set dovezao na motoru s ekipom bajkera.

Na veliku žalost brojnih obožavateljica, u sretnom je braku s Katarinom i s njom ima sinčića Gabriela, koji je također velika faca na tatinom Instagramu.