LEO WOODALL

Sada je i službeno: Zgodni glumac iz serije 'Jednoga dana' svoju vezu više ne krije

20.02.2024 u 20:23

Bionic
Reading

Glumci Leo Woodall i Meghann Fahy, koji su zajedno glumili u seriji 'Bijeli lotos', te se o njihovoj vezi šuška još od rujna 2022., napokon su potvrdili svoju vezu preslatkom fotografijom koju je glumica objavila na svom Instagram profilu

Leo Woodall i Meghann Fahy sada su i za javnost službeno - zajedno. Nakon što je glumica Meghann Fahy objavila zajedničku fotografiju, na kojoj snimljeni s leđa zagrljeni hodaju, uz što je stavila i emotikon srca, ali i na kojoj je tagirala svog dečka Lea Woodalla, postalo je jasno kao dan da su šuškanja točna.

O vezi para, koji je zajedno glumio u seriji 'Bijeli lotos', počelo se šuškati još u rujnu 2022. godine, no oni su sve do sada vješto izbjegavali bilo kakve razgovore o svojoj vezi.

Ispod objavljene fotografije odmah se oglasio i Leo, koji je duhovito priupitao Meghann: 'Tko je ovaj?!'

33-godišnja Meghann Fahy i 27-godišnji Leo Woodall povezali su se uoči druge sezone hit serije, koja se snimala u Italiji, a da se nešto događa shvatili su njegovi obožavatelji nakon što je objavio niz fotografija sa seta. To možda i ne bi bilo ništa čudno da gotovo na svakoj od njih nije bila upravo plavokosa ljepotica.

  • +5
Leo Woodall Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na njegovo 'to je ljubav', ona je odgovorila komentarima 'Volim te! Volim ovo! Volim te!' i uz to stavila smajlića koji šalje poljupce.

Inače, Woodall je trenutno povećao broj svoj obožavateljica i to nakon što je serija 'One Day', koju je radio za Netflix, ugledala svjetlo dana.