NOVI PROJEKT

Sad znamo čime će se baviti: Princ Harry i Meghan Markle potpisali ugovor s Netflixom vrijedan 150 milijuna dolara

03.09.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Princ Harry i njegova supruga, američka glumica Meghan Markle, potpisali su višegodišnju ugovor s Netflixom o proizvodnji raznih programa, objavila je ta tvrtka

Par koji se sa sinom preselio u Kaliforniju nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti u Velikoj Britaniji radit će dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove i programe za djecu, a ugovor s Netflixom vrijedan je 150 milijuna dolara.

'Naš fokus će biti na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu', priopćio je par.

Kao mladim im je roditeljima, objasnili su, također vrlo važno stvarati inspirativan obiteljski sadržaj, a brojka od nevjerojatnih 193 milijuna korisnika Netflixa, istaknuli su, pomoći će im potaknuti šire mase na pozitivno djelovanje. Što se tiče stalnih pitanja o eventualnom povratku vojvotkinje na male (ili velike) ekrane, o njemu i dalje nema govora, iako nije isključeno da će se sa suprugom pojaviti u nekoj od spomenutih emisija iza kojih će stajati.

'Nevjerojatno smo ponosni što su Netflix odabrali za svoj kreativni dom i uzbuđeni smo što s njima pričamo priče koje mogu pomoći u izgradnji otpornosti i povećanju razumijevanja za publiku u cijelom svijetu', izjavio je Ted Sarandos, Netflixov glavni direktor za sadržaj.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Baby2Baby via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Meghan Markle i Harry su kazali kako u Kaliforniji žele raditi nešto što ima smisla i što je važno i namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju Archewell.

Svojim su poslovnim potezom vojvode od Sussexa podsjetili na još jedan poznati par: bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle koji su 2018. potpisali ekskluzivni ugovor s Netflixom.

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su se u kolovozu preselili su u Kaliforniju iz Kanade nakon što su u siječnju objavili da namjeravaju napustiti kraljevske dužnosti i radom osigurati financijsku neovisnost.