MARINA OPAČAK BILIĆ

Saborska zastupnica pokazala kako se provela na koncertu Aleksandre Prijović

04.12.2023 u 13:43

Bionic
Reading

34-godišnja političarka iz Slavonskog Broda, Marina Opačak Bilić, koja je u Hrvatskom saboru od 2020. godine, na treći, od ukupno pet rasprodanih koncerata Aleksandre Prijović stigla je u društvu prijateljica s kojima je provela večer za pamćenje

Na trećem, od ukupno pet koliko će ih Aleksandra Prijović održati u zagrebačkoj Areni, zateklo se i dobro poznato lice iz saborskih klupa.

Riječ je o Marini Opačak Bilić, 34-godišnjoj političarki iz Slavonskog Broda, sada nezavisnoj, a ranije zastupnici SDP-a i Socijaldemokrata, koja je u Arenu stigla u društvu prijateljica, a odmah su nastale i fotografije za uspomenu koje je potom objavila na Instagram Storyju.

Za ovaj koncert Marina Opačak Bilić odabrala je seksi crno izdanje - ispod crne prozirne majice dugih rukava imala je topić dubokog dekoltea, dok je odabir hlača bio pomalo neobičan te je djelovalo kao da ima perje po nogavicama. Sve je zaokružila parom tenisica s povišenijim potplatom.

PUNA ARENA ZAGREB

Uzavrela atmosfera: Evo kako je izgledalo na drugom koncertu Aleksandre Prijović

Pogledaj galeriju

Sudeći po objavama na Instagram Storyju, ali i opisu 'Događaj godine', možemo samo pretpostaviti da se saborska zastupnica dobro provela na koncertu Aleksandre Prijović.

krcata dvorana

Treći dan euforije na nastupu Aleksandre Prijović u Areni

Pogledaj galeriju

Inače, nakon tri odrađena koncerta, danas slijedi i četvrti, a potom nakon dana pauze, na Sv. Nikolu, 6. prosinca, Aleksandra će i peti put rasplesati dupkom punu Arenu.