ŠTO ĆE REĆI BLAKE

Ryan Reynolds nahvalio Salmu Hayek: 'Pripojasao bih je za prednji dio svog tijela'

16.06.2021 u 00:17

Bionic
Reading

U akcijskoj komediji 'Čuvaj me s leđa 2' (Hitman's Wife's Bodyguard), koja u hrvatska kina stiže ovoga četvrtka, Ryan Reynolds glumi tjelohranitelja, ali priznaje da bi Salma Hayek možda bila primjerenija za tu ulogu

U utorak su se Reynolds i Hayek pojavili u programu 'Good Morning America' kako bi promovirali svoj novi film u kojemu uz njih glumi i Samuel L. Jackson, a koji se u američkim kinima počinje prikazivati u srijedu.

Slavni glumac je u emisiji upitan tko bi bio bolji ubojica, tjelohranitelj i prevarant, a iako misli da su i on i Jackson na dobrom putu, misli da bi to najbolje odradila Hayek.

'Osjećam zapravo da bi Salma stvorila doista divnog plaćenog ubojicu koji pored toga radi i kao tjelohranitelj, ali je s druge strane pomalo i prevarant', rekao je Reynolds i dodao da ovo čak i ne izmišlja.

'Kad bi se takvo što doista dogodilo, prva osoba koju bih pokušao pronaći je Salma. Samo bih je pripojasao za prednji dio svog tijela i trčao ususret opasnosti', rekao je Reynolds.

Njegov je komentar nasmijao 54-godišnju Hayek, koja ga smatra komplimentom jer Reynolds zapravo želi reći da bi se uz nju osjećao sigurno, što je istina.

  • +8
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Tamcke / Shutterstock Editorial / Profimedia

No i ona je ponudila svoje viđenje o najboljoj raspodjeli uloga.

'Mislim da je Sam bolji ubojica. Tako je drag, ali nemojte ga ljutiti. Ryan bi po mom mmišljenju bio najbolji prevarant, jer uvijek smišlja i razmišlja kako nešto učinit i zaista mislim da te može uvjeriti u bilo što', rekla je Hayek i dodala kako bi ona bila najbolji tjelohranitelj, jer je mama medvjedica.

'Ne petljaj se oko moje djece', poručila je glumica.

  • +10
Film 'Čuvaj me s leđa 2' Izvor: Profimedia / Autor: - / Landmark / Profimedia

Drugi dio akcijske komedije nastavlja se četiri godine nakon događaja iz prvog dijela. Nakon što su najbolje plaćeni ubojica Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) i tjelohranitelj Michael Bryce (Ryan Reynolds), koji su najveći protivnici, morali surađivati, tjelohranitelj sada mora napraviti prisilnu pauzu zbog stresa i noćnih mora. Kad se napokon navikne na ideju da više neće biti tjelohranitelj i koristi oružje, prije atentata ga spašava supruga ubojice Sonia Kincaid (Salma Hayek) koja ga je tražila kako bi spasio njezina supruga. Budući da Bryceu nije dopušteno koristiti vatreno oružje ili bilo koje drugo oružje, morat će spasiti Dariusa svojom duhovitošću i inteligencijom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U filmu još glume Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper i Frank Grillo, a ono zbog čega bi posebno trebao biti interesantan domaćoj publici je činjenica da je veći dio filma snimljen na brojnim lokacijama širom Hrvatske, od Zagreba, preko Motovuna do Biševa.