ODUŠEVILA SVE

Fotka od milijun lajkova: Salma Hayek novom objavom u kupaćem kostimu zapalila Instagram

22.03.2021 u 08:50

Bionic
Reading

Visoka tek 157 centimetara, Salma Hayek je, otkako se pojavila u Hollywoodu, bila pravi primjer one 'u malim bočicama krije se otrov'. Itekako svjesna svog dobrog izgleda, ponajviše zahvaljujući svom latino porijeklu, slavna glumica i u 55. godini života oduševljava svojim fotografijama u kupaćim kostimima

Trebalo je manje od 24 sata da posljednja fotografija Salme Hayek, kojom je pokazala kako se zabavlja nedjeljom, osvoji srca Instagram pratitelja cijelog svijeta i da njih više od milijun stisne - lajk.

A kako i ne bi kada na fotografiji meksička glumica pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom. Koliko dobro izgleda govori i to da je savršen prizor iza nje u potpunosti pao u drugi plan.

Naime, Salma Hayek na fotografiji pozira u toplijim krajevima, ispred infinity bazena koji se 'prelijeva' u ocean. Kao što je nedavno rekla, sve te fotografije objavljene u bikinijima, nastale su krajem godine u nekom tropskom raju, gdje je boravila sa suprugom Francoisom Henryjem Pinaultom i njihovom kćerkom Valentinom Palomom.

Tada je rekla kako je snimila sve te fotografije kako bi ih mogla objavljivati u danima kada i nije u top formi kao što je bila tada.

  • +4
Salma Hayek Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK