TROLERSKI BRAČNI PAR

Ryan Reynolds i Blake Lively ponovno u elementu: Ni cijepljenje nije moglo proći bez međusobnog podbadanja

02.04.2021 u 22:09

Bionic
Reading

Mnoge svjetske zvijezde svoju slavu koriste na društvenim mrežama za širenje svojih uvjerenja, razmišljanja i sponzoriranih objava. Bračnom paru Reynolds-Lively najčešće služe za međusobno podbadanje

Zadnjeg dana ožujka slavni glumački par Ryan Reynolds i Blake Lively primili su svoju dozu cjepiva protiv Covid-19, a i ovaj trenutak iskoristili su za zbijanje šala jedan na račun drugoga.

U napad je krenuo Ryan koji je podijelio svoju fotografiju dok prima cjepivo.

'Napokon dobio 5G', komentirao je fotografiju zvijezda 'Deadpoola', odjeven u bijelu majicu i s neobičnom ružičastom vunenom kapom na glavi.

Naravno, njegov komentar ciljao je na teoretičare zavjere, a ne na suprugu Blake, kojoj se potom obratio putem Instagram Storyja.

Reynolds je prvo podijelio istu tu fotografiju uz koju je napisao: 'Znanost je seksi. Kapa? Možda baš i ne!'.

Potom je podijelio još jedan slajd na kojemu su paralelne fotografije oboje supružnika s kapama – on u svojoj ružičastoj, a Blake u plavoj vunenoj kapi s kojom se pojavila u prošlogodišnjem filmu 'Ritam tijela'.

'Kome bolje stoji?', pitao je Ryan u anketi svoje pratitelje, čiji su glasovi bili podijeljeni 55:45 u njegovu korist.

Odgovor supruge Blake stigao je za samo koji sat.

'Pronađi nekoga tko te gleda kao što ja gledam u herojsku sestru koja me cijepi', napisala je Lively uz svoju fotografiju s cijepljenja.

Zvijezda filmova o superherojima, čini se, već dva dana ne uspijeva pronaći fotografiju s kojom bi odgovorio na ovaj izazov.

No valjalo bi pripaziti na Reynoldsov Instagram još koji dan, jer mu je posljednji put trebalo četiri dana za odgovor.

  • +8
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ofenzivu je krenula Blake primjedbom suprugu da je nije pozvao na filmski set 'Deadpoola 2', na kojemu ih je svojim dolaskom iznenadio Brad Pitt.

Četiri dana kasnije Ryan je našao vremena pogledati film 'Zelena lanterna', nakon čega je 'iznenađen' obavijestio svoje pratitelje kako u njemu glumi Blake Lively.