vrhunska forma

Ryan Phillippe s ovakvim tijelom pravi je magnet za ženske poglede

21.03.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Američki glumac Ryan Philippe ovih dana uživa u meksičkom ljetovalištu Cabo San Lucas gdje je pokazao svoje isklesano tijelo zbog kojeg ga nazivaju jednim od najzgodnijih muškaraca u Hollywoodu

Zvijezda serije 'Shooter' Ryan Phillipe uzeo je mali predah od glumačkih obveza i otputovao na odmor u toplije krajeve. Trenutno uživa u Meksiku, u omiljenom okupljalištu bogatih i slavnih, ljetovalištu San Lucas.

Toplo vrijeme i sunčani dani izmamili su Phillipea na plažu gdje je pokazao svoje zavodljivo tijelo zbog kojeg je miljenik žena. Isklesani trbušnjaci i snažni mišići kao i tetovaže po nadlakticama i ramenima došle su do izražaja, a 43-godišnjak se nije sramio pokazati ih te je prošetao pješčanom oazom.

  • +5
Ryan Phillippe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno je slavni glumac progovorio i o svojoj fitnes rutini i kako održava formu. Rekao je tada: 'Imam istog trenera već dvadeset godina, s njime treniram 4-5 puta na tjedan.'

O ljubavnom životu holivudskog ljepotana vrlo malo se zna. Poznato je da se kao 25-godišnjak zaljubio u kolegicu Reese Witherspoon s kojom je 1997. stao pred oltar te su dvije godine kasnije postali roditelji djevojčice Ave. 2003. su dobili i sina Deacona no onda su 2006. nakon devet godina braka donijeli odluku o razvodu.