kakvi mišići

Jedan od najboljih boksača svijeta pokazao senzacionalno tijelo tijekom odmora na Barbadosu

19.02.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Nakon što je u kolovozu obznanio da odlazi u mirovinu i povlači se iz ringa boksač Vladimir Kličko u potpunosti se posvetio zaručnici i četverogodišnjoj kćerkici

Vladimir Kličko proživljava svoje najsretnije obiteljske dane, a to se može primijetiti i na paparazzi fotografijama koje su ovih dana obišle svijet. Ukrajinski sportaš, koji se ljetos oprostio od boksačke karijere nakon brojnih osvojenih titula, trenutno uživa na Barbadosu sa zaručnicom Hayden Panettiere i kćerkicom Kayom.

Pokazao je pritom kako unatoč mirovini ne miruje te i dalje održava formu. Nevjerojatno snažni mišići i isklesano tijelo posebno su došli do izražaja u trenutku izlaska iz oceana, kada je svoju četverogodišnju mezimicu ogrnuo ručnikom i nosio je.

  • +15
Vladimir Kličko Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je koračao pješčanom plažom s četverogodišnjom Kayom u ruci, nikako nije mogao proći nezamijećeno te su svi pogledi bili usmjereni prema njegovim senzacionalnim trbušnjacima, leđnjacima i snažnim rukama.

Za to vrijeme njegova dugogodišnja djevojka Hayden Panettiere, a odnedavno i zaručnica, čekala je kćerkicu i Vladimira na brodu i odmarala se. Američka glumica u vezi je s poznatim boksačem već devet godina, a često je se tijekom njegove karijere moglo vidjeti i u prvim redovima na mečevima.

Inače, zvijezda serije 'Nashville' prošle je godine otkrila medijima da se nakon trudnoće borila s postporođajnom depresijom.

'Treba vam neko vrijeme da dođete sebi. Ne osjećate se kao u svome tijelu. Ali znate, žene su toliko elastične i prilagodljive da je to nevjerojatno. Mislim da sam danas zbog toga jača, pogotovo jer tu vezu nikada ne uzimam zdravo za gotovo', rekla je 28-godišnjakinja.