SVI SE PITAJU TKO JE ONA

Ruski milijarder nakon razvoda ponovno ljubi: Roman Abramovič na jahtu poveo mlađahnu brinetu

02.01.2019 u 17:56

Bionic
Reading

Nakon naporne poslovne godine, ruski milijarder otišao je na zasluženi odmor, koji provodi na svojoj luksuznoj jahti ploveći oko egzotičnog St Bartsa. Roman Abramovič, koji se od treće supruge razveo na ljeto 2017. godine, na svoju je jahtu poveo javnosti još uvijek nepoznatu atraktivnu djevojku

Novu godinu ruski milijarder Roman Abramovič dočekao je baš onako kako mnogi sanjaju - uživajući i odmarajući na luksuznoj jahti Eclipse koja trenutno plovi oko egzotičnog otoka St Barts. Budući da njegova jahta može primiti popriličan broj gostiju, ne čudi da 52-godišnjeg vlasnika nogometnog kluba Chelsea posjećuju i brojni prijatelji.

No, paparazzima za oko nije zapeo niti nekadašnji Beatles, Paul McCartney sa suprugom Nancy Shevell i kćeri, dizajnericom Stellom McCartney, niti bivša supruga Ruperta Murdocha, Wendi Deng, već atraktivna mlađahna brineta, koja je snimljena s Abramovičem na pomoćnom brodu koji ih je s jahte prevezao na kopno.

  • +11
Roman Abramovič i Daša Žukova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna brineta bila je odjevena u preveliku bijelu košulju, a kada je primjetila paparazze, glavu je lagano spustila pokušavajući se sakriti. Tko je ona, za sada nije poznato, no to ni ne čudi, budući da je Abramovič poznat kao izrazito samozatajan kada je riječ o njegovom privatnom životu.

Tako je i njegov treći brak, onaj s Dašom Žukovom, otkriven tek nakon što su već nekoliko godina i bili u braku, a od nje se razveo, nakon 10 godina, u ljeto 2017. godine.

Luksuzna jahta Eclipse dugačka je više od 160 metara, a isporučena je Abramoviču u prosincu 2010. godine. Na njoj se, između ostalog, nalaze čak dva heliodroma, 24 kabine za goste, dva bazena, nekoliko jacuzzija.