UŽIVAJU U DUBAIJU

Turski miljenik žena oženio 23 godine mlađu izabranicu

15.03.2023 u 12:07

Bionic
Reading

Özcan Deniz kojeg domaća publika pamti po serijama 'Istanbulska nevjesta' i 'Sudbina', zadnjih dvije godine je proživljavao turbulentan razvod tijekom kojeg je optužen za nasilje. Nakon bračnog kraha, vjenčao se s modnom dizajnericom Samar Dagdar

Naočiti Turčin prije tri godine se razveo od 20 godina mlađe Feyze Aktan, a par je dugo vodio bitku za starateljstvo nad sinom Kuzeyem. Özcan Deniz se našao u središtu skandala kad ga je bivša supruga optužila da ju je nekoliko puta pretukao.

Kao dokaz za svoje tvrdnje, predočila je bolničke nalaze iz lipnja 2019. na kojima je navedeno da je imala lakše ozljede, no došlo je do zaokreta budući da su isplivale snimke gdje ona udara Deniza i kida mu odjeću ispred kuće. Razveli su se nakon samo 15 mjeseci braka, a sud je dao skrbništvo majci Feyzi. Na zadnjem ročištu su povećali broj dana koje glumac može provesti sa sinom.

Ozcan Deniz Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

No glumac je našao novu ljubavnu sreću. Prema pisanju turskih medija, on i dizajnerica Samar Dagdar, inače podrijetlom iz Irana, vjenčali su se krajem siječnja ove godine. 'Biram tebe i izabrat ću te ponovo i ponovo, bez pauze, bez sumnje, u trenu. Nastavit ću te birati u stotinu života i stotinu svjetova i bilo kojoj verziji stvarnosti bih te našla kao svog supruga', napisala je dizajnerica uz jednu od fotografija s vjenčanja. Par je trenutno u Dubaiju na medenom mjesecu.