'TEK' SU MU 92

Rupert Murdoch spreman je za peti brak i to s bivšom punicom Romana Abramoviča

08.03.2024 u 08:44

Bionic
Reading

Prema pisanju svjetskih medija, 92-godišnji Rupert Murdoch zaručio se sa svojom djevojkom Elenom Žukovom, majkom bivše supruge Romana Abramoviča, Daše Žukove

Sve je spremno za još jedno, peto vjenčanje bogataša Ruperta Murdocha, koji bi uskoro trebao oženiti 25 godina mlađu Elenu Žukovu. Vjenčanje će se, prema najavama, održati u Kaliforniji, na Murdochovom imanju Moraga gdje posjeduje i vinograd.

Inače, ovo su za bivšeg predsjednika Foxa šeste zaruke. Prije godinu dana bio je zaručen s Anne Leslie Smith, a iako se najavljivalo vjenčanje, umjesto njega stigao je prekid.

67-godišnja Elena Žukova (pogledajte kako izgleda OVDJE) dolazi iz Moskve i umirovljena je molekularna biologinja, a ona i Murdoch počeli su se viđati prošlog ljeta.

Javnosti je njezino prezime itekako dobro poznato, budući da je ona majka Ruskinje Daše Žukove, najpoznatije kao bivše supruge Romana Abramoviča, koja je pak danas u sretnom braku s bogatim Grkom, Stavrosom Niarhosom II, unukom pomorskog tajkuna.

Elena iza sebe ima brak s Aleksandarom Žukovim, ocem Daše Žukove, od kojeg se razvela kada je Daša imala tri godine, a sedam godina kasnije majka i kći preselile su se u Houston, gdje je Elena Žukova dobila posao na Medicinskom fakultetu Baylor.

Murdoch s druge strane iza sebe ima već četiri braka - s Patricijom Booker, Annom Murdoch Mann, Wendi Deng te Jerry Hall. Iz prvog i drugog braka ima Prudence, Elisabeth, Lachlana i Jamesa, dok s Wendi Deng ima Grace i Chloe.