sve je iznenadila

Romina Knežić na Instagramu objavljuje pejzaže i cvijeće, no napravila je iznimku i pozirala s posebnom osobom

25.01.2023 u 13:30

Bionic
Reading

Jedno od najprepoznatljivijih lica Nove TV, 'olovica' voditeljskog para Dnevnika kojeg čini s Petrom Perežom, u svibnju prije dvije godine je nakon Facebooka otvorila i profil na Instagramu. Njezine objave vezane su uglavnom uz prizore koje zabilježi u šetnji, na svojim putovanjima

Romina Knežić nije od onih poznatih koja voli pokazati sebe u najrazličitijim izdanjima. Samozatajna voditeljica rijetko kad će objaviti fotografije na kojima je ona. Sada je iznenadila pratitelje pozirajući s kolegicom Renatom Končić Mineom.

Dobro raspoložene dame pozirale su u odijelima u prostorijama nove zgrade Nove TV u koju su se preselili u jesen, prikupile su mnoštvo pozitivnih komentara. Romina je na toj televiziji već 16 godina. Prije toga prošla je radijsko i pisano novinarstvo. Na Novoj TV je najprije kao dopisnica iz Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije izvještavala o svemu, od crne kronike do kulture.

'Televizija je posebna beštija. To je rendgen. Sve secira. Imam osjećaj ponekad da se i otkucaji srca vide i čuju. A vrijeme je tu ključno u isporučivanju gotove priče. Vremena nikad dosta, vječita borba sa sekundama, minutama. Znate onu 'živi u trenutku', e upravo se ta rečenica najbolje uklapa u novinarski posao. Samo što mi ne živimo u trenutku, već to omogućavamo našoj priči. Poput sokovnika cijedimo vrijeme do kraja, za kraljice dana - informacije', rekla je prije koji mjesec za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Romina Knežić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Ispričala je i da kad prođe kroz vrata Nove TV, sve svoje brige i probleme ostavlja iza sebe, a kad se 'isključi crvena lampica na kameri, vraća se svome folkloru'. Za nju je, izjavila 'kraljevstvo nebesko, hodati', tako se 'rješava nakupljenog mentalnog balasta, uklanja suvišno i zanemaruje beskorisno' te 'uči sebe, kao s onom gore novinarskom pričom, biti u trenutku'.

Podsjetimo, nakon razvoda pronašla je novu ljubav. Riječ je o deset godina starijem ravnatelju Zagrebačke filharmonije, Mirku Bochu koji je dugi niz godina živio s bivšom suprugom Natašom s kojom ima dva sina. 36-godišnja Romina iza sebe ima brak s odvjetnikom Sergejem Šitovim s kojim ima sedmogodišnju kći Zoye.