AVA PUCA OD LJUBOMORE

Romantični Vlada zaprosio Martinu!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 18.04.2012 11:58
  • Objavljeno 18.04.2012 u 11:06
Survivor, Vlada i Martina

Survivor, Vlada i Martina

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Dani u džungli Kostarike za natjecatelje Survivora i više su nego uzbudljivi. Milan pronalazi tajni imunitet i tu činjenicu zadržava za sebe, Stanija mu otkriva sve svoje spletke, a Vlada prosi Martinu u moru dok Ava puca od ljubomore
RTL Televizija

RTL Televizija

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Milan je u potrazi za tajnim imunitetom, a nakon nekog vremena pronalazi prvi ključ, što ga čini presretnim. Nalazi i drugi ključ… pa treći te na kraju i tajni imunitet. Milan je jedini koji je do sada našao tajni imunitet.

U plemenu Matambo Ogi je s nagradom od 10 jaja napravio kajganu. Svi su bili oduševljeni jer im je kajgana bila ukusna. Pleme priča o tome kako im nedostaje internet i stvari na koje su naviknuli svaki dan kod kuće.

Pleme Boruka se raspričalo o tome hoće li Milan pronaći tajni imunitet. Uvjereni su da će ga pronaći. Vlada i Martina odlaze u džunglu. Ava dobije blagi napad ljubomore i stalno ispituje Nevena gdje su Vlada i Martina. Kada se vrate s buntovima banana, Ava je sretna jer se ipak ništa nije dogodilo među njima i usput naglašava Vladi kako mu je oprala hlače. Vlada pak govori u kameru kako su se on i Martina zaljubili te da ju je zaprosio u moru.

Milan nakon potrage za tajnim imunitetom dolazi na Otok odbačenih, a svi ga svi veselo dočekaju, pa čak i Stanija. Stanija priznaje Milanu kako je nagovorila cure da glasaju za njega, no na kraju je ona završila na Otoku odbačenih. Milanu je drago što mu je to ipak priznala, a Stanija objašnjava kako joj je sad puno lakše jer je to napravila.

U plemenu Boruka se održala i mala borba. Milan se pridružuje svome plemenu u borbi, a na pitanje je li našao tajni imunitet, lagao je te rekao da nije. Mala borba se ovaj put nije odnosila na odmjeravanje fizičkih sposobnosti, već na to tko zna više o zemlji u kojoj se nalaze, odnosno o Kostarici, a pobjednik je onaj tko uspije odgovoriti na svih devet pitanja. Na kraju borbe Ava je uspjela izboriti ostanak u finalu. No hoće li nadmašiti Marka u igri znanja, pogledajte večeras u novoj epizodi 'Survivora' u 21.40 sati na RTL Televiziji.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi