OVAKO IZGLEDA SREĆA

Romantični bijeg ili novi poslovni angažman? Harry i Meghan nisu mogli sakriti osmijeh s lica, a nisu im smetali ni paparazzi

17.02.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Na samo Valentinovo na kanadskom su aerodromu napokon zajedno snimljeni princ Harry i Meghan Markle. To je jedno od njihovih rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti otkako su javnosti obznanili da napuštaju kraljevsku obitelj i sve dužnosti koje ona nosi

Putnici malenog zrakoplova, koji je sletio na kanadski otok Vancouver, cijelo su vrijeme sa zanimanjem pratili par putnika koji su se s njima zatekli na letu. Razlog je i više nego jasan, budući da se na letu zatekao i jedan od trenutno najpoznatijih parova na svijetu, ni više ni manje nego princ Harry i Meghan Markle, kojima je to bilo jedno od rijetkih zajedničkih pojavljivanja otkako su svijetu obznanili da napuštaju kraljevsku obitelj.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer/Derek Shook/Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je avion sletio, iz njega je prva izašla nasmijana Meghan Markle, a samo nekoliko koraka iza nje, niz stepenice se spustio i princ Harry, koji je imao malih problema s iznošenjem kofera. Otkako više nije službeno član kraljevske obitelji i Harry, baš poput svake druge 'nekraljevske' osobe na svijetu, svoj kofer mora sam nositi.

Da se u tim, poprilično jednostavnim stvarima, i ne snalazi baš najbolje, bilo je vidljivo dok se 'borio' s koferom niz stepenice. No, to ga u konačnici nije zasmetalo da se široko osmijehne paparazzima kad ih je ugledao, baš kao i nejgova supruga Meghan Markle, koja je u rukama nosila sportsku torbu.

Za privatno putovanje Harry je odjenuo vestu i na glavu stavio šiltericu, dok je Meghan odabrala prugastu košulju, kardigan i crne traperice. Košulju je nehajno zataknula u traperice, a nije se ni potrudila u potpunosti je zakopčati pa se, kada je o nju zataknula sunčane naočale, napravio dekolte.

Inače, ovo je prvo Valentinovo da su supružnici proveli zajedno, budući da su prošle godine, u vrijeme kada su još uvijek bili dijelom kraljevske obitelji, bili razdvojeni. Meghan je tada bila trudna s Archijem i boravila je u njihovom domu u Londonu, dok je princ Harry imao službeni put u Norvešku gdje je posjetio vojnike koji su se tada borili s niskim temperaturama.