SRETNA I TO NE KRIJE

Romantična večera u gradu: Na praznoj terasi talijanskog restorana Jelena Veljača nije skidala pogled sa svog novog partnera

05.11.2020 u 10:31

Bionic
Reading

Producentica, spisateljica i aktivistica Jelena Veljača već je neko vrijeme u sretnoj vezi s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović, Vitom Turšićem. Zaljubljeni par jednostavno se ne odvaja jedno od drugoga, a srijedu navečer proveli su na romantičnoj večeri u talijanskom restoranu u centru Zagreba

Više nije nikakva tajna to da je Jelena Veljača ponovno zaljubljena. Nakon propalih brakova s glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom kratko je bila u vezi s RTL-ovim direktorom prodaje Ivanom Galeom. No pravu ljubav spoznala je, kako je i sama rekla, tek sa stasitim Vitom.

Zato se više nema ni namjeru skrivati dok šeće po gradu, uživa u romantičnim poljupcima na Zrinjevcu ili putuje po Hrvatskoj. Redovito se na njezinom Instagramu nađu fotografije s novim odabranikom.

Srijeda navečer kod zaljubljenog para bila je rezervirana samo za ljubav. Otišli su na romantičnu večeru u talijanski restoran u centru Zagreba te su imali tu sreću uživati potpuno sami na terasi.

Dežurni fotoreporteri snimili su ih tijekom večere, a Jelena i Vito nisu se obazirali na njih.

Producentica, spisateljica i aktivistica nije skidala osmijeh s lica i zaljubljeno je gledala u Vitu, a večer je protekla uz dobro vino i puno smijeha.

Iako opčinjena novim partnerom, Jelena je i dalje čvrsto na zemlji kada je u pitanju pomisao na novi brak.

  • +3
Jelena Veljača i Vito Turšić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

'Vjerujem u ljubav i vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put 'zaista zauvijek'. Nije to čak pitanje uvjerenja: naprosto mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice', izjavila je nedavno Veljača za Slobodnu Dalmaciju.