otvorenog srca

Jelena Veljača o novoj ljubavi i braku: 'Nakon dva teška razvoda, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put 'zaista zauvijek'

22.10.2020 u 11:59

Bionic
Reading

Objavila je slikovnicu, pokušava financirati vlastiti film, pregovara oko kazališne predstave, a privatno nikad, kaže nije bila bolje. Već neko vrijeme domaća producentica, scenaristica i aktivistica uživa u vezi s deset godina starijim dečkom što je na svom Instagram profilu i potvrdila. Do sada za medije nije imala potrebu komentirati novu ljubav, no ipak je progovorila o Viti Turšiću, planovima za budućnost ali i braku

'Vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put 'zaista zauvijek'. Nije to čak pitanje uvjerenja: naprosto, mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice', izjavila je Jelena Veljača za Slobodnu Dalmaciju.

Dodaje da da se boji i svoje spontanosti i impulzivnosti kad je u pitanju ljubav. 'Toliko me omađija da sam zapravo, kad je prava ljubav u pitanju, na sve spremna, pa onda ne vidim zašto bi brak bio isključen. Volim ja i taj urbi et orbi element. Ima u instituciji braka i tom samom činu svakakvog sadržaja: onaj romantični dio me, dakako, i dalje privlači', priznaje.

Smatra da se nikada nitko ne zaljubljuje u jednu osobinu. 'Uvijek je to kombinacija privlačnosti, kemije, metafizike, magije. Ljubav je teško objasniti, kad bismo znali odgovor na to pitanje, vjerojatno bismo u rukama držali tajnu svemira. Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. A prvo što mi pada na pamet je da je briljantno pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga...(smijeh)