raznježila objavom

Fani Stipković i Fernando Hierro uživaju s bebom, javila im se i Korina Longin

18.11.2023 u 19:26

Bionic
Reading

Prije nešto više od dva tjedna, sportska novinarka i voditeljica postala je mama. Ona i suprug, bivši španjolski nogometaš dobili su prvo zajedničko dijete, sinčića Nicolasa Valentina a od tada rado pokazuje njihove djeliće intime

Fani Stipković sa svojim obožavateljima i prijateljima podijelila je prizor na kojem se nju i Fernanda Hierra može vidjeti kako zagrljeni zaljubljeno gledaju u svog sinčića kojeg nogometaš drži u krilu.

I taj je emotivni prizor razgalio je srca mnogih, a među njima se našla i Korina Longin Starr. Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki svih vremena kratko je komentirala sa 'lijepo' i emotikonom srca.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Podsjetimo, Zadranka je majka tri sina Princetona, Brightona i Rivera koje je dobila s frontmenom hip-hop grupe Onyx, Fredrom Starrom.

Inače, Fani i Hierro vjenčali su se u rujnu u Meksiku, u koji su se preselili ove godine kad je on postao sportski direktor meksičkog nogometnog kluba Chivas. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi. Hierro se 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prije nekoliko dana Korčulanka je pokazala kako je uredila dječju sobu, a mnogima je za oko zapelo raskošni interijer. Ništa nije prepustila slučaju pa se tako prilikom uređenja najljepše prostorije u domu pazilo na svaki detalj.

FINALE DAVIS CUPA

[FOTO] Teniski spektakl u Madridu nisu propustili ni poznati Hrvati, a Fani Stipković finale prati u društvu legende Real Madrida

Pogledaj galeriju