NA SVE JE MISLILA

Rođendan koji neće zaboraviti: Ana de Armas nije štedjela na poklonu za Bena Afflecka

17.08.2020 u 15:12

Bionic
Reading

Novopečena djevojka Bena Afflecka priredila je slavnom holivudskom šarmeru rođendan za pamćenje. Na zajedničku adresu cijeli su dan stizali razni darovi, a pravo iznenađenje za 48-godišnjeg slavljenika uslijedilo je na parkiralištu

Početkom svibnja Ben Affleck svojoj je novoj djevojci Ani de Armas predio nezaboravnu zabavu za 32. rođendan. Potrudio se učiniti sve kako bi mlada glumica bez obzira na pandemiju, uživala u svom posebnom danu. Sličnom mjerom vratila mu je sada fatalna Kubanka, koja nije štedjela na poklonu za svog partnera.

Bena je za 48. rođendan koji je proslavio prije dva dana, ispred zajedničkog doma dočekalo iznenađenje zbog kojeg ne skida zaigrani, dječački osmijeh s lica. Naime, Ana mu je poklonila limenog ljubimca na dva kotača.

Ana de Armas i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Motocikl BMW u posebnoj maslinastoj nijansi ugodno je iznenadio holivudsku legendu koja je očito dugo priželjkivala ovako nešto. Lijeap glumica kupila je dvije odgovarajuće kacige u istim bojama, a čim je Ben ugledao što je dobio, uslijedila je luda vožnja po Brentwoodu.

Mlada ljepotica i Affleck odlučili su zajedno testirati motocikl, a koliko je zbog svega bila uzbuđena Ana, vidljivo je s fotografija sveprisutnih paparazza.

Rođendan je i na društvenim mrežama obilježen u prigodnom tonu, te je Armas objavila prvu ljubavnu fotografiju na svom službenom profilu. Par je u vezi nešto više od pola godine, a njihova romansa svakim je danom, čini se, sve ozbiljnija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💕

Objavu dijeli A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)