CYBER JUNAK

Robbie Williams pokazao posljedice bizarne nezgode

25.01.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Robbie Williams uvijek je slovio kao zločesti dečko engleske glazbene scene, a čini se kako ga ni brak s američkom glumicom Aydom Field nije smirio. U 42. godini i dalje je nestašan, radi nepodopštine zbog kojih nekada doživi i kakvu nezgodu. Jedna takva dogodila mu se ovih dana dok je izigravao cyber junaka

ritanski pop pjevač u studenom je priznao kako je prošlog ljeta počeo uzimati novi lijek protiv depresije Brintellix koji mu očito dobro djeluje. Robbie Williams je sve samo više ne u depresiji.

I dalje je šašav i otkačen, uvijek spreman na razne ludorije, jednako dobro se zabavlja na sceni i u privatnom životu. Zbog jedne od svojih vragolija, nastradala mu je usnica.

'Imao je borbu s računalom u kojoj je računalo dobilo bitku', duhovito je napisala njegova supruga Ayda pored fotografije na kojoj se vidi ozljeda na licu pjevača. Obožavatelje je zanimalo što i kako se to točno dogodilo Robbieju, a ona im je to i opisala u svom stilu:

'Skočio je na krevet poput kakvog cyber junaka s laptopom u rukama i udario usnom o njegov rub. Imam pune ruke posla oko Robbieja i mame Gwen. Djeca su mi poput povjetarca u odnosu na njih.'

Nekadašnji pjevač Take Thata od kolovoza 2010. u braku je s Aydom Field uz koju se, kako je više puta izjavio, osjeća sigurno. Ona ga je uspjela spasiti od života samouništenja kakav je nekada vodio. 

Američka glumica je poput njega, jednako otkačena i spremna na spačke i smicalice. Zahvaljujući smiješnim fotografijama i videosnimkama koje redovito objavljuje na Instagramu, odavno je postala hit.

@robbiewilliams is copping a cheeky feel before the gig #fullaccess #newyearseve #gettingfrisky #motorboat #cheekyboy #ryda

A photo posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on