GLAVNO DA SE SNIMA

Rina priznala da nikad ne bi donirala novac pozivom

  • Autor: tportal
  • Zadnja izmjena 02.12.2008 20:47
  • Objavljeno 02.12.2008 u 20:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Rina cijeli dan muku muči s osmišljavanjem rečenice kojom poziva gledatelje na sudjelovanje u humanitarnoj akciji

 

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

akouvijek daje novac prosjacima, ipak 'ne bi zvala neki tamo broj' dapomogne nekoj humanitarnoj akciji. Doduše, vjerojatno nije ni onajedina, jer su još neki stanari izrazili sumnju u funkcioniranje takvihakcija. Dodala je da joj je ovim putem neugodno 'žicati' (?!) ljude dadaju svoj novac.

No Rini su na pameti druge stvari vezane uz snimanje humanitarneporuke, prvenstveno kako će ispasti pred kamerama. Zato je pred Sabinomi Krešom uvježbavala svoj govor iako bi se on trebao sastojati odrečenice-dvije.

 

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

 

Ajmemajko, ubi me Bože, koje sranje', zapomagala je dok joj nikako nijepolazilo za rukom zapamtiti kako se akcija zove i koji je broj telefonaza donacije. Kako kaže, užasno joj je smišljati (?) takve stvari, aproblema ne bi imala da je dobila gotov tekst koji mora izgovoriti.Kako kaže, čak i Tatjana Jurić super izgleda na televiziji jer 'ženskatamo čita'.

Kada ju je Bigi pozvao u ispovjedaonicu, prvo se morala urediti,jer i u ovakvoj prigodi kult njene ljepote očito mora biti štovan. Uispovjedaonici je pisala šalabahter, a nakon dvije verzije, gnjavila jeBigija da obavezno pusti onu bolju. 'Mogu još jednom, je l' ti se žuri?Nećeš pustiti moje grimase, ha?' Na to joj je BB odgovorio: 'Rina, ovoje humanitarna akcija!', dajući joj do znanja da možda nije uvijeknajvažniji njezin izgled, nego dobar dojam koji ostavi pred kamerama.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi