BLONDA FURIOSA

Rina neće Marku samo tako oprostiti...

  • Autor: tportal
  • Zadnja izmjena 06.12.2008 17:20
  • Objavljeno 06.12.2008 u 17:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Iako je zavođenje bio Markov zadatak, Rinin je ego ipak previše povrijeđen da bi prešla preko toga

'Odjučerašnje muke sam dobila stvari', prvo je što je Rina ujutro nakonustajanja podijelila s ukućanima. 'Nemoj bježati od mene, monkeyface,jer ćeš prozore prati odmah', krenuo je napad na jadnog Marka. Kad gaje pitala je li čuo što mu je rekla, Marko joj je odbrusio da jezaboravio. To je Rinu dodatno razjarilo, pa mu je zaprijetila da ćereći Bigiju da 'mu da tabletice'.
'Ti si ovdje najljigaviji tip, svima ideš na k..., i to odpočetka', vrištala je uz komentar da je njemu na pameti samo milijunkuna koje ionako neće osvojiti. Marko je tijekom cijele Rinine deračinedolijevao ulje na vatru govoreći joj - u maniri lažnog zavođenja - daje najljepša, da ima divnu kosu, da je ona najbolja žena na svijetu islično.

 'Slušaj, đubre, nećeš me tako isprovocirati', govorila je, iako joj to baš nitko nije povjerovao. U jednom je trenutku pokušala umiješati i ostale stanare, iako ju je Ornela molila da ne viče od ranog jutra i da ih ne miješa u svoju svađu. 'Prestani, Rina, biti će udaraca', zaprijetila joj je temperamentna Splićanka.

Marko se pokorio Rininoj naredbi i oprao je prozore, doduše uz Sašinu 'ilegalnu' pomoć, pa mu je gazdarica rekla da postoji način da joj se iskupi. On se na to pravio da je ne čuje pjevajući na sav glas neke blesave pjesmice, tako je otvoreno ignorirajući. 'Jel ti mene j.... čuješ?!' urlala je bespomoćno.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi