PONOSNI OTAC

Rijetko su u javnosti: Kevin Costner na crvenom tepihu pozirao s petero svoje djece

20.05.2024 u 12:37

Bionic
Reading

Pravu senzaciju izazvalo je pojavljivanje Kevina Costnera na crvenom tepihu u Cannesu, no nije samo on 'glavni krivac' za takve reakcije prisutnih, već petero od sedmero djece koju je dobio u dva braka i jednoj izvanbračnoj vezi

Unatoč činjenici da im je otac jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, sedmero djece Kevina Costnera odrasta daleko od svjetala reflektora, pojavljujući se tek povremeno u javnosti. A jedan od tih rijetkih istupa dogodio se proteklog vikenda na Filmskom festivalu u Cannesu gdje je Costner stigao kako bi promovirao svoj najnoviji film 'Horizon: An American Saga'.

Osim glumačke ekipe, među koje spada i njegov najmlađi sin, 15-godišnji Hayes Costner, sa Costnerom i Hayesom se na crvenom tepihu pojavilo još četvero njegove djece - Annie (40), Lily (37), Cayden (17) i Grace (13). Za potpunu sreću nedostajali su Joe (34) i Liam (26).

S bivšom suprugom Cindy Silvom ima troje odrasle djece - Annie, Lily i Joea; iz veze s Bridget Rooney tu je i sin Liam dok iz propalog braka sa Christine Baumgartner ima još troje djece - Caydena Wyatta, Logana Hayesa i Grace Avery.

  • +2
Kevin Costner s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Annie Costner, 40

Najstarija od sedmero Costnerove djece iz braka sa Cindy Silvom je Annie Costner, rođena 15. travnja 1984. godine u Los Angelesu. Ona je pravi dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla pa je već u najranijoj dobi počela glumiti.

Tako se, u ulozi Christine, pojavila s ocem u njegovom Oscarom nagrađenom filmu 'Ples sa vukovima', a nakon toga je snimila još nekoliko filmova, nakon čega je shvatila da gluma nije ono što je ispunjava, već producentski dio.

Suosnivačica je producentske kompanije Sound Off Films, zaslužne za mnoge dokumentarce, poput 'Katy Perry's Witness Tour', 'The Pittsburgh Drug Trials', 'The Discarded: A Tale of Two Riosand Bump and Spike'...

Lily Costner, 37

Dvije godine nakon Annie, 4. kolovoza 1986. u Los Angelesu rođena je druga kći Costnera i Silve, Lily. Ona se, baš poput starije sestre, okušala u glumi. Priliku je dobila 1995. u filmu 'Zauvijek prijateljice', a potom i u očevom filmu 'Poštar'.

A osim što je talentirana za glumu, Lily ima izniman talent za pjevanje, što je također naslijedila od oca koji pjeva u svom bendu Kevin Costner & Modern West. Snimila je nekoliko soundtracka za njegove filmove, a s njegovim bendom snimila je i pjesmu 'Heaven's Gate', koja se nalazi na albumu 'Tales from Yellowstone'.

Joe Costner, 36

Najmlađi od troje djece iz Costnerovog braka sa Silvom je Joe, rođen 31. siječnja 1988. godine. I on je, baš poput starijih sestara, glumio s ocem u njegovom filmu 'Poštar', a potom i u 'Tin Cupu'. Ipak, gluma mu nije, kao njegovom ocu, bila suđena, no to ne znači da nije ostao u zabavnoj industriji. Danas radi 'iza scene' kao audioinženjer i mikser zvuka.

MODNO USKLAĐENI

Kevin Costner nije skrivao ponos: U Cannesu pozirao sa sinom, novom glumačkom zvijezdom

Pogledaj galeriju

Liam Costner, 28

Od sedmero djece najmanje informacija ima o njegovom drugom sinu, Liamu, rođenom u studenom 1996. godine. Njega je Costner dobio u kratkoj vezi s Bridget Rooney, nećakinjom nekadašnjeg vlasnika kluba Pittsburgh Steelersa, Dana Rooneyja.

Cayden Wyatt Costner, 17

Kada se 2004. vjenčao s Christine Baumgartner, iako je godinama ranije govorio da se više neće ženiti, a kamoli imati djece, Costner je 'pogazio' svoju riječ. Tri godina nakon bajkovitog vjenčanja dobili su i prvo dijete: 6. svibnja 2007. rodio im se prvi sin kojeg su nazvali Cayden Wyatt. Ono što mu je bio najveći strah, budući da je dobio dijete kada je već napunio 52 godine, bio je da neće biti dovoljno dugo s njim.

'Nadam se da ću za Caydena imati dovoljno energije, baš onako kao što sam to imao s ostalom djecom. Moj najveći strah je da će ovo dijete odgajati netko drugi, što bi značilo da strahujem da ću prerano otići. Da neću imati prilike podučavati ga stvarima za koje mislim da su mu potrebne, kao i da neću biti ona osoba koja će ga učiti o životu', kazao je tada Costner.

Hayes Logan Costner, 15

12. veljače 2009. u njihovu je obitelj stigao Hayes Logan. Njegovo ime inspirirano je likom kauboja iz vesterna koji je tada snimao. Za razliku od starijeg brata, zaluđenog glazbom, Hayes je u sportu od malih nogu, a njegove utakmice ne propuštaju ni roditelji. Za razliku od djece iz prvog braka, Costnerovi potomci iz braka s Christine rado pohode očeve premijere, a Hayes je čak imao malu ulogu u njegovom četverodijelnom vesternu 'Horizont'.

Grace Avery Costner, 13

I šećer na kraju, najmlađa od četvero djece i vjerojatno mezimica cijele velike obitelji 13-godišnja je Grace Avery, rođena 2. lipnja 2010. godine. Zanimljivo je to da je još kao petogodišnjakinja počela shvaćati da se njezin otac mora transformirati za svaku novu ulogu. Za razliku od braće, Grace ne zanima sport. Ona je prava 'tatina curica' koja se voli odijevati i uređivati.

sve osim nogometa

Učitavanje...