puca od ponosa

Kevin Costner progovorio o glumačkom debiju svog sina i otkrio kako su mu on i bivša dali ime

17.04.2024 u 23:05

Bionic
Reading

Sin slavnog glumca Hayes možda se još nije ni rodio kad je njegov otac počeo raditi na svojoj epskoj vestern sagi, ali je imao veliki utjecaj na nju sada kada je konačno zaživjela

Dok očekuje službeni izlazak epskog vesterna 'Horizont: Američka saga', Kevin Costner daje uvid u svoj strastveni projekt, čija je izrada navodno koštala oko 100 milijuna dolara, a uključuje i glumački debi njegovog sina (u filmu tumači mladu verziju lika kojeg igra njegov tata Kevin).

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U razgovoru s Entertainment Tonight, glumac je detaljno opisao koliko je njegov sin Hayes doprinio projektu i koliko je dugo radio na njemu, otkrivajući da su on (i bivša supruga Christine Baumgartner) svom sinu dali ime po glavnom liku kojeg je stvorio prije više od deset godina.

'Gledao sam ga kako odrasta i pomislio sam: 'Čovječe, bolje da se uhvatim toga i snimim ovaj film'', našalio se, dodavši: 'Jako je dobar u maloj ulozi koju je napravio' te da ima 'pravi utjecaj' na film. Inače je snimljen prije iznenadne rastave glumca s Baumgartner, što se strelovito i vrlo burno odigralo 2023. godine.

Osim Hayesa, Kevin i Christine, koji su bili u braku od 2004. do prošle godine, imaju Caydena (16) i Grace (13), a on je i otac Annie (39), Lily (37) i Joea (35) s bivšom suprugom Cindy Silva te 27-godišnjeg Liama s bivšom djevojkom Bridget Rooney. U razgovoru za People 2022. o svojoj odluci da angažira Hayesa u filmu priznao je: 'Jako je dobar, ali nekako sam to učinio namjerno kako bih se mogao družiti sa mnom. Ista stvar je za Caydena, kao i za Grace. Kao svaki drugi roditelj, smatram kako bi bilo zgodno da budu sa mnom.'

UPS

Nezgode se događaju i najboljima: Kevin Costner napustio restoran mokrih hlača

Pogledaj galeriju