privlačila pažnju

Rijetko pojavljivanje u javnosti Maja Cvjetković Kević: Pokazala vitke noge u kratkoj haljini

13.12.2023 u 11:38

Bionic
Reading

Lijepa Šibenčanka, koja je 2005. odnijela titulu Miss Hrvatske, zamijenila je modne piste obiteljskim životom pa rijetko pohodi javna događanja. U utorak navečer je stigla u kino Centar Kaptol na premijeru prve emisije 'Where to sign' koja se bavi luksuznim nekretninama

Maja Cvjetković Kević nije mogla propustiti gledanje prve emisije luksuznim nekretninama, koja je u Zagrebu okupila brojne domaće slavne osobe, a bila je magnet za poglede. Šibenčanka izgleda bolje nego ikada, a pojavila se u kratkoj crnoj haljini kojom je istaknula svoje vretenaste, gole noge i uvijek sjajnu figuru.

Nedavno je otkrila novosti u svom životu. 'Trenutno radim u marketingu Hrvatskog odbojkaškog saveza. Tek smo počeli s tom pričom, radim u marketingu superlige koja se trenutno događa. Dosta sam u poslu, to je novo poglavlje života', rekla je za Story.

Podsjetimo, Maja se u lipnju 2017. udala za 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića s kojim je tri mjeseca nakon vjenčanja dobila kćer Vitu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Diplomirana ekonomistica o svom privatnom životu ne govori često, a svojedobno je otkrila poneke detalje. 'Mi funkcioniramo savršeno. Jednostavno smo 24 sata zajedno. A tata je supertata, on je više zadužen za 'ljubavi tatina, dođi tati', ali pelene su ipak mami ostale! I dizanje usred noći. Da, da, ipak je to mamina dužnost', ispričala je Maja nedugo nakon rođenja kćeri.

  • +6
Poznati na premijeri prve emisije'Where to sign' Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL