dugo je nismo vidjeli

Maja Cvjetković ne pojavljuje se često u javnosti, ali premijeru hit predstave nije propustila

01.10.2023 u 12:30

Bionic
Reading

Nova predstava Kazališta Moruzgva naziva 'Ništa im neće bit’' privukla je u zagrebačko kazalište Vidra mnoštvo poznatih lica, a među njima je bila i Bivša miss Hrvatske 2005.

Nakon što je se ostvarila kao majka, Maja Cvjetković je modne piste zamijenila je brigom za obitelj, a od tada je prorijedila svoje izlaske na javna događanja. Zadnji put je snimljena na 63. Međunarodnom dječjem festivalu u svom rodnom gradu Šibeniku.

Odjevena u izazovnu kreaciju sa zanimljivim dekolteom, haljinu midi dužine kraljevsko plave boje i visokim potpeticama istaknula je skladnu figuru, sa smješkom je pozirala pred kamerama fotoreportera, a vjerujemo i da se dobro zabavila.

  • +19
Premijera predstave 'Ništa im neće bit' Izvor: Cropix / Autor: Lucija Ocko

Premda samo 35 godina, u travnju ove godine je postala baka kada je Marija, kći njezinog supruga Andrije Kevića po prvi put postala majka. 'Prefora mi je što ću postati baka. Volim Andrijine kćeri, s Marijom koja je sad trudna super se slažem, dođe mi kao prijateljica. Jako se veselim prinovi', rekla je ranije a kasnije je na Instagramu pokazala fotografiju nove članice obitelji.

Podsjetimo, u lipnju 2017. se udala za 20 godina starijeg poduzetnika podrijetlom iz Drniša, Kevića (prije toga su bili u vezi tri godine). Vjenčali su se na otoku Murteru, gdje se u jednom restoranu održalo slavlje. Tri mjeseca nakon svadbe, rodila je kćer Vitu. Inače, prošle godine je pričala o tome kako je promijenila karijeru.

'Ušla sam u posao s prijateljima - otvorili smo naš catering. Kako je sezona evenata, imamo jako puno posla i zbilja uživam u tome. Veliki sam gurman i po prirodi tako da sam se točno našla u tom poslu. Do ideje o cateringu smo došli zajedno, a oni su se već i ranije bavili sušenim voćem, začinima i slično pa smo nastavili poslovanje pod istim imenom', ispričala je za Story.