progovorila o majčinstvu

Bivša misica posljednjih godina posvećena je samo obitelji: 'Nisam stroga mama, što ću biti stroga, imam samo nju - skače mi po glavi'

17.08.2021 u 10:10

Bionic
Reading

Maja Cvjetković, atraktivna Šibenčanka koja je 2005. godine okrunjena titulom najljepše Hrvatice, uživa uz kćerkicu i supruga. Posljednjih godina živi povučenije, a svjetla pozornice joj ne nedostaju

'Obiteljski život, sve nam se više-manje vrti oko nje, uživamo dok smo na godišnjem s njom. Tako da je stvarno obiteljski i opuštajuće, ništa posebno', ispričala je Maja Cvjetković za InMagazin Nove TV.

Kazala je da sada napokon uživa punim plućima i da ima sve što joj je potrebno. U odgoju kćerkice Vite, priznaje, nije stroga. 'Djelujem li strogo? Ma nisam stroga mama, što ću biti stroga, imam samo nju - skače mi po glavi. Sad, kako će to na kraju ispasti s tom 'nestrogoćom' - vidjet ćemo. Ali nisam stroga', poručuje.

Biti mama joj je najdraža uloga. 'To se ne može mjeriti ni s čime drugim, ali je dosta zahtjevna uloga. Jer ona je 24 sata dnevno samo sa mnom - tu je i tata, ali uvijek je sve oko mame. Tako da je naporno, tu nema godišnjeg', rekla je. Svojoj djevojčici ne bi branila ako poželi biti manekenka ili misica, jer za nju to je bilo predivno razdoblje u životu.

'Vidjet ćemo, možda bude, ako ona to bude htjela, ja ću je podržavati. Lijepa je, tako da može, haha, ne znam. Ona je još mala, ali voli se slikati, pozirati. U biti, kako joj je koji dan, kako njoj paše, tako i radi', otkrila je Cvjetković. Svijet mode i svjetla pozornica trenutačno joj ne nedostaju.

  • +4
Maja Cvjetković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

'Sve se promijenilo, cijeli svijet je stao, s koronom i svim time. Tako da mi to nije baš sad na pameti niti nešto o čemu razmišljam. Postoje puno veći problemi kod svih ljudi, svjetla pozornice dolaze tek poslije toga svega, tako da trenutno ne razmišljam o tome', naglasila je.

Ljeto s obitelji provodi u Dalmaciji te je pronašla vremena kako bi bila članica žirija u jednom izboru za miss. A ima i poruku za buduće misice. 'Neće se njoj promijeniti ne znam što u životu kad bude miss. Jedino što će imati puno više poslovnih ponuda, snimanja i revija, što je u principu i cilj. Spašavati svijet sigurno neće, haha, tako da ne znam što bih točno rekla', zaključila je Maja.