neraskidiva veza

Rijetko je vidimo: Anica i Leticija Kovač progovorile o svom odnosu

26.01.2023 u 14:00

Bionic
Reading

Mlada Leticija Kovač, kći našeg bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, u jeku nogometne groznice lansirala je liniju trenirki s detaljem prepoznatljive šahovnice. Koliko je zahvalna roditeljima na podršci i kakvi su joj planovi, ispričala je na gostovanju na HTV-u

Nekadašnja Miss Hrvatske Anica Kovač i bivši hrvatski reprezentativac Robert Kovač u braku su od 2001. godine, a imaju troje djece - Leticiju, Viktoriju i sina Marka. U lipnju 2021. godine je na Instagram je 'procurila' fotografija njihovog najstarijeg djeteta, Leticije koja je od mame naslijedila ljepotu ali i smisao za modu, poduzetništvo. Nakon toga doznalo se i za njezin poduzetnički pothvat.

Na gostovanju na HTV-u u emisiji 'Kod nas doma', priznala je kako se još nije navikla na kamere. Još mi je sve čudno, nisam se kao mama navikla', rekla je kroz smijeh. Ispričala je zbog čega se divi svojoj majci Anici. 'Iskreno, postoji tisuću stvari. Zahvalna sam joj što mi je omogućila ovo s trenirkama, što mi je sve dala u životu isto kao i tata, zahvalna sam što je uvijek uz mene i što mu priža ljubav', istaknula je Leticija Kovač. Ponosna mama se nadovezala i pohvalila se da je njezina provođena 'dobro dijete i da ju je nekad strah da će je dobrota koštati u životu'.

Leticija Kovač, kćer Anice i Roberta Kovača ujedinila je majčino i očevo naslijeđe - modu i nogomet - dizajnirala je trenirke s kockicama - još jedan hit koji nam je donijelo svjetsko prvenstvo u nogometu!

Objavljuje Kod nas doma u Utorak, 24. siječnja 2023.

'Najvažnije u životu što joj želim je da je sretna i zdrava, da ide svojim putem i uživa u svemu što radi', poručila je Anica. Otkrila je koliko u Leticiji karakterno ima nje, a koliko supruga Roberta. 'Ona je sva moja. (smijeh) Ja bih mogla cijeli dan pričati, a ona pazi što kaže'. Leticija se također prisjetila kako je sve krenulo s njezinim brendom. A krenulo je iz Monaka, u razmišljanju kako nema dobre trenirke na hrvatskom tržištu pa se lansiranje njezinog dizajna spojilo sa Svjetskim nogometnim prvenstvom.

Anica i Leticija Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Anica je rekla da je na foto sessionu kampanje Leticija 'izvukla' stvar jer da se mlađe generacije kul ponašaju na snimanjima. Leticija je najavila da priprema kolekciju i za najmlađe kako bi se roditelji mogli upariti s djecom kao što se ona uparila sa svojom mamom. Rekla je da sve sama oko brenda obavlja, a da je mama digne kad padne ali da je počela biti samostalna. Zadovoljna mama je otkrila da njezina mezimica sve sama pakuje i sve radi s puno ljuubavi i truda.

Na pitanje je li stroga majka, obje su se nasmijale, a Leticija je krzo smijeh odgovorila da joj je mama stroga u fazama. 'Volim da su mi djeca samostalna, da mogu stati na svoje noge malo sam strožija samo oko reda u kući', priznala je Anica Kovač.